Tirsdag. Den langsomste dag i universet.

Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Møder ind på job og er lidt uklar på hvad jeg skal lave i dag. Starter med et morgenmøde efterfulgt af et kort projektmøde over mobilen om en prototype der skal sættes i værk. Done. Klokken er nu 08:30 og efter 15 minutter der går med at besvare mails og læse op på hvad der ellers røre sig i virksomheden er min kalender tom. Som i helt tom.
Smutter så over på værkstedet og laver et par ting sammen med smedene. Klokken er nu 09:30 og jeg bryder mit hoved om jeg mon skulle have nogle hængepartier som jeg burde få lavet, men alt er tjekket af og der er intet til mig. Vælger at tage hjem og afspadsere resten af dagen. Får skrevet en kort historie, redigeret den og ansøgt om et forfatter navn. Tvivler på at jeg får det. Klokken 14:00 ringer nogle af folkene og skal have hjælp med en opgave og jeg sætter kurs mod arbejdsstedet. Da de er trætte og kolde vælger jeg at sende dem hjem og løser opgaven sammen med kunden. Klokken er nu 19:00 og har været hjemme i en halv times tid. Mine teenagere har selv lavet mad og har endda gemt noget til mig. De er altså søde. Egentlig havde jeg tænkt mig at ligge på skjoldet og lade mig fordumme af husalteret, men min datter vil gerne i gang med hendes terrarie og det er unægtelig sjovere at lave noget med hende end ligegyldige serier på Netflix.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tirsdag. Den langsomste dag i universet. er publiceret 28/01-2020 19:13 af Alexander Bang (Doctor Zoltron).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.