11 måneder, 7 dage siden

Hvis jeg elskede nok

Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
7 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
8 år siden
Fyldepennen og publicerin...
Kianna Kitte...
3 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
3 år siden
Hjem igen
Salomon
5 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
6 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
8 år siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
1 år, 3 måneder siden
Hvis jeg elskede nok, kunne jeg leve i dit tempo.

Jeg er bare ikke god til det, du bliver så hurtig træt. så jeg bevæger mig alene ud, afsted på hurtige gåture og til dans, møder mennesker som får et smil, men trods det at jeg tager afsted på oplevelser på egen hånd, ja så savner jeg at have dig med på rejsen, og det er svært helt at opnå en lykkerus uden dig ved min side..

Vi har rejst tæt længe, engang var det så let at mødes i ordene "hvis jeg ønsker for dig hvad du ønsker for dig elsker jeg dig i sandhed"..

Sammen har vi haft mange oplevelser, du var så god til at samle mennesker dit hjerte favner så godt og alle elsker min kæreste. Sammen samlede vi vores 8 børn der alle fik kærlighed og er blevet fantastiske kærlige mennesker der med deres familier giver os så meget igen <3

Sammen kunne vi samle mennesker fyldepennen eller blomstervenner som fyldte vores liv med kærlighed og min kæreste strålede der midt i det hele, hun var så samlende og givende..

Vi er her endnu nyder stadig ferie, familie, venner der nu må bærer mere af det praktiske når vi er sammen, vi elsker stadig musikoplevelser Buttenschøn, Blichfeldt, Rossen, Cirkus Nemo, Højskolesangbogen og Cafelivet, Min kæreste stråler et strejf rammer mig.

Bagefter er hun så træt, og jeg sidder her fyldt med energi, energi der vil bruges får mig mod nye solomål, egoistiske og elsker jeg så nok ?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvis jeg elskede nok er publiceret 13/02-2020 02:24 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.