Nyder det naturen byder på.

Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
På min tur langs åen gik jeg forbi et hus med en stor græsplæne foran. En kat kom springende og hoppede op på en sten alt imens den højlydt jamrede og hele tiden drejede hovedet i retning en robot maskine som klippede græsplænen. Man skal også forstå dyrs problemer, aå jeg snakkede lidt med den.
Længere nede på vejen traf jeg en mand som såede planter langs vejkanten. Vi kom i snak, han forklarede at han også havde sat mange løg for folk til at glæde sig over på deres spadsere tur. God ide, jeg besluttede, at jeg også ville købe noget til at så langs vores vejkant.
Vores nabo ved siden af er meget dyre venlig og sørger for alle veg løbne katte, hun har som regel 7 - 8 stykker. Nu de er pensioneret har de lejet et hønsehus med have. Derfor køber vi æg af dem hver uge. Når vejret er godt, sidder de i deres hønsehave, hvor de har to stole og et lille bord og nyder udsigten sammen med hønsene. Så har vi en som passer hunde når folk tager på ferie. Han forstår alt om hunde, han er en hundepsykolog og ved hvordan man omgås dem. Vi har to vildænder som holder til ved vores vandfald hver forår. De kender os så godt, at hvis de trænger til lidt brød, så spadserer de frem og tilbage på vores græsplæne og rapper, indtil vi opdager dem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nyder det naturen byder på. er publiceret 12/05-2021 11:52 af Inge Erhard (Inghard).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.