Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Det er mandag - der er gået en uge siden jeg sidste så Jude. Jeg har intet hørt fra ham. Intet. Weird. Fortalte min søster om det - hun kaldte det prompte uopdragent. Bum.
Jeg slikker mine små sår kan jeg godt mærke, de er ikke dybe, men de er der lidt alligevel. Snakkede med en veninde om de i går. Nye dates bliver sammenlignet med ham - han havde virkelig en gude smuk krop. Skuldre, ryg, ben, arme, røv og mave. Han stod bare skarpt altså, og det betyder bare noget. Jeg kan ikke med overvægt, det fungerer bare ikke. Det er - for mig - dovent og uambitiøst. Hvis du ikke kan passe på dig selv, hvordan pokker vil du så passe på mig?

Ham den nye fik temmelig prompte skrevet godnat i går. Jeg landede endelig hjemme i sofaen, fik lavet mig en af mine røde drinks, smækket stængerne op, tændt fjernsynet og fundet tæppet frem. Da jeg var klar, åbnede jeg en snap fra ham: "Sov godt når du når så langt".
Ehm, okay.. Klokken var ikke engang 21:00. Skrev tilbage: "Går du kold?" - han så den og svarede ikke. Javel så.. Jeg har ikke skrevet igen.. Det der kommer han selv til at følge op på.. Han skrev godmorgen her i weekenden, ingenting i dag mandag. Jeg ved godt at han har datteren og at det påvirker spillets regler, men altså..! Så ringe må det ikke være. Vi har aftalt at ses igen om to uger, når datteren igen er hos hendes mor. Lad os se om den holder så længe. Han har indrømmet at han synes jeg er sød, så han er på. Det gik mig til at føle at jeg har styringen - lige indtil han lavede det der trick på mig i går aftes. Vi får se.
Blev han lige sammenlignet med Jude da vi så hinanden? Oh yes! Poloen var lidt små-fnuldret, hans shorts en eller anden crazy neon farve og for store. Han fortæller at han har tabt sig - det første jeg tænkte var, at han godt kunne bruge at fortsætte, bare lige...5-10 kg mere. Hvor groft er det lige, men jeg tænkte det tanken. Udelukkende fordi jeg godt kunne tænke mig mere af Judes krop.. Det var dælme en god krop altså! Ham her har til gengæld ord..

Vi snakkede om mig, om tillidsbrud osv. Han mente jeg måtte have bygget et skjold på størrelse med den kinesiske mur udenom mit hjerte - og det kan jeg ikke nægte uden at lyve. Det har jeg. Det var en fin tur uden om søen, det var det og jeg tænker ikke vi er færdige med at snakke, men jeg føler ingenting endnu. Jeg tror simpelthen ikke på at jeg kan falde for fuld skrald for nogen længere. Jeg passer simpelthen for godt på mig selv. Der skal et par dates til, før der sker noget der.

Ham fra folkeren fik en snap i går. Han har ikke svaret på det sidste jeg spurgt ham om endnu, det var bare smalltalk, men han lod den hænge. Det må han selv om - jeg ville dælme gerne have haft bare en enkelt snak med ham, men det får jeg så nok ikke.

Og så er det i øvrigt blevet mandag. Mit hår er fedtet, mit hus er beskidt. Det kan være lige meget, der skal arbejdes igennem her i dag og i morgen går turen til Sjælland hele dagen. Møde hos potentiel ny kunde. Det bliver sq spændende altså! Hvis jeg lander den, kan jeg kun gøre absolut en ting, og det er at sige nej til mere arbejde resten af året og måske endda arbejde på at komme af med noget af det jeg allerede har i kalenderen.

Det fedtede hår? Det gør jeg noget ved nu, så elendigt må det heller ikke være, så pyt med søndagspyjamassen, der er i brug på en mandag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det med at falde - og spillets regler.. er publiceret 07/06-2021 08:33 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.