1 måned, 9 dage siden

Så er det i dag.

Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
3 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
6 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
12 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
6 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
7 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
4 år siden
Juletid
Gittepigen
8 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
6 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
3 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
8 år siden
Hej dagbog, - Dette bliver nok ret anti klimaktisk, men jeg sidder og venter på at tage afsted. Det er vaccinations dag for mig. Jeg har sat "our lady Peace" med "whatever" over igen..Jeg har en anelse ondt i hovedet, og er lidt utilfreds med den tid jeg fik valgt. Den lægger lige i min normale spille tid. Jeg skal nok få klaret min hoved konto, men min alt konto kommer til at savne en dag..Jeg frygter selvfølgelig at blive lidt sløj af den vaccine..Men jeg er Kenny, - hovedpine er selvfølgelig det værste, alt andet kan jeg kæmpe mig igennem..mine tanker flyver igennem mig, som en banegård..jeg ved ikke hvorfor jeg pludselig husker på nogle af de ting, der pludselig flyver igennem mig..f.eks den med at mange satanister heller ikke tror på hverken gud eller modstanderen..men brugte de religiøses opråb om "religions frihed" imod dem..ved at stille en statue af modstanderen op ved siden af de kristnes religiøse monument, de kristne så gerne ville ha opført...da modstander statuen så kom op også, i religions frihedsnavn..så var denne frihed ikke længere så vigtig..og begge statuer blev fjernet. Smart..Jeg ved ikke hvorfor jeg huskede på det..kan ikke lige se hvor den angrebs måde kan virke i Danmark.

En time...så tager jeg afsted. Jeg må bare ikke blive syg, for jeg skal stille en projektor op i morgen. Sidste gang glemte jeg det..det må ikke ske igen...jeg havde travlt dengang, - det har jeg ikke for tiden..da jeg allerede har lavet det, jeg skal nå at lave..tirsdag er sidste skoledag.

når nok ikke i VR i dag..hovedpine og træthed er et dårligt mix når det gælder VR. Det ser ud til, at min guild taber i dag..vi kan jo heller ikke vinde hver gang.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er det i dag. er publiceret 20/06-2021 13:49 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.