9 måneder, 2 dage siden

Hverdagen, ude..

Påske
Hanna Fink (...
6 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
10 år siden
7
Halina Abram...
4 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
4 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
6 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
7 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
14 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
13 år siden
Påske
Bjørn Langki...
3 måneder, 24 dage siden
Svampe
Halina Abram...
4 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
4 måneder, 2 dage siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
8 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
1 år, 2 måneder siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
6 år siden
Like & del
Olivia Birch...
7 år siden
Rod i ... det hele
Bjørn Langki...
3 måneder, 29 dage siden
Onsdag:
Jeg glemte mit træningstøj. Min makker og mig der er afsted sammen har aftalt at vi når vi er færdige med dagens arbejde, skal vi ud og gå en tur eller ud og løbe en tur eller lave et eller andet andet sportsligt. Problemet er bare at jeg har glemt mit træningstøj.

Troede jeg havde min bikini med men den ligger ligesom træningstøjet derhjemme. Jeg har ondt i knæene efter badminton træning i mandags så jeg tror alt i alt at det er bedst hvis jeg bare slapper af og tager en pause.

Jeg er 100 km bagefter med arbejde og jeg kan mærke den her irritation vokse i mig. Den her irritation går ud på at der ikke er timer nok et døgnet til at løse de indeværende opgaver jeg har.

Jeg løj mig to dage syg, for at få tid til andet arbejde. Shit altså!

Om jeg er arbejdsnarkoman? Overhovedet ikke. Jeg kan sagtens ikke arbejde, og jeg nyder det. Der er bare virkelig travlt, så ikke at arbejde er ikke lige en luksus jeg kan tillade mig for meget af lige i øjeblikket.

Fredag:
Sikke et par dage i Jylland! Holy moly! Det kom der bare endnu mere arbejde ud af! Nå, det er fint nok! Virkeligheden har ramt, og det betyder også konfrontering med noget af alt det, jeg er bagud med.

Havde de ikke LIGE væltet en stor palle med produkt ude på lageret, og lukket af for at gøre rent, jamen så var jeg fløjtet derud og havde startet dagen med at snakke med personalet derude, MEN det giver mig lige en time fri, dels til lige at få lidt luft her, og dels til lige at banke et par programmer afsted, til kommende audits.

Skal vi vædde med, at før jeg har fået set mig om, så er endnu en fredag fløjet afsted?
Jeg vil godt sætte mine penge på det, det er helt sikkert!

I aften Hillerød Horse Show! Clinic med Cathrine Dufour, det bliver super fedt med noget der ikke handler om arbejde. Veninden det hele oprindeligt var planlagt med har meldt fra, så min kusine sprang til i stedet for.. Det er fint nok, men jeg er stadig enormt skuffet over min veninde.. Enormt skuffet..

Nå, ikke mere om det, for nu.
Næste date - er planlagt til på torsdag. Det bliver spændende - igen, så glæder jeg mig faktisk. Jeg har intet gjort, ikke presset, ikke fisket, godt påvirket af tidligere dårlige erfaringer. Jeg har tænkt mig BARE at slappe fuldkommen af. Vi skal ud og spise - low key - og og biffen.. Jeg glæder mig.. Bio dates, de kan noget..

Hvis det betyder at jeg er gammeldags, jamen, så kald mig bare gammeldags ;-) Det kan jeg sagtens leve med.

Vi drømte lidt om noget ferie da vi skrev sammen i går aftes.. Vi er på HELT samme bølgelængde der, det er ret så fedt..

Roger over - god weekend

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hverdagen, ude.. er publiceret 10/11-2021 14:53 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.