9 måneder, 1 dag siden

Torsdagsdate..

senior Dating.
Ruth Christe...
6 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
8 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
7 år siden
Første dag.
Neola
1 år, 4 måneder siden
Gnist...
Signe Unmack...
10 måneder, 27 dage siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
8 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
3 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
4 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
4 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
6 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
6 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
6 år siden
Vandet i dag
SeMig
1 år, 1 måned siden
..I bedste, mig-stil, lykkes det mig at komme 6 minutter for sent på date.

..I det mindste var det meldt ud på forhånd og no hard feelings - i hvert fald ikke som han sagde noget om..

Han virkede stille og rolig, han vil gerne fortælle, jeg vil gerne lytte og han er høflig og ikke den anmasende type.. Han virker en lille smule genert, men det forsvandt hurtigt.. Vi spiste, sludrede, tog i biffen, sludrede noget mere og kørte hjem, hver for sig..

Var det en god date? Ja, det var det.

Og det skræmmende kommer så her!

Min hjerne! Seriøst, den skal sq til service altså! Manden har gjort ALT det rigtige, tryghed intakt og alt var godt.. Lige indtil et par timer før, hvor jeg blev grebet af "Nej, jeg gider ikke, jeg gør det ikke, der er også et eller andet galt..!"...Bortset fra, at det var der jo altså ikke! Så jeg skyndte mig hjem fra Jylland, hentede hunden, luftede ham i haven da vi ramte hjemmeadressen, tog et lynbad, redte håret og lod det hænge, i håbet om at det ville tørre sig selv.. Lagde mascare på parkeringspladsen - resten - droppet, som følge af tidspresset.

Og der var virkelig ikke noget pres..! Det var ustyrligt befriende, han viste sig at være lige så skarp i virkeligheden som på skrift, kæmpe positiv i min bog..

Det absolut eneste jeg kan sætte en finger på er (alle der kender kvinder ved, at der altid er ET eller andet, men mon dog ikke også at mænd har det sådan) er hans skæve tænder og hans hår. Han er trimme-klippet, det har jeg allerede brokket mig over - for jeg kan ikke se nogen grund til ikke bare at have hår på hovedet.. Jeg vil endda gå så langt som at mene at det ville klæde ham ganske godt.. Han smiler ikke ret meget med åben mund, jeg ved ikke om han går rundt og skjuler sine tænder.. De få glimt jeg fik af dem, well - lige sat de ikke, men igen, det betyder ikke en skid i forhold til hvem han er..

Vi så vores film, Eternals, og jeg var virkelig godt underholdt. Historien var velfortalt, flotte effekter, klamme monstre og vigtigst af alt så var den ikke vanvittig plat. Den løftede nogle af de tunge emner, hvis ellers man gad at analysere lidt på det, og det var bare rigtig, rigtig godt.

Vi snakkede videre udenfor biografen og han blødte lidt mere op.. Om alting og ingenting og lidt mere om hans børn og køreture.. Det var sjovt at høre lidt om de små hverdagsting - total mangel på fornemmelse for tid..

Alt i alt, gik det godt..

Min weekendtur til Slagelse er aflyst, så vi har aftalt at ses igen lørdag - på hans initiativ.. Rart.. Jeg har længe smidt på bordet, at jeg ikke søger en der kræver at jeg tænker for to, og han kom selv ind på, at det var ret rart at "få ansvaret".

Roger over!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Torsdagsdate.. er publiceret 19/11-2021 10:08 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.