Jeg er her for at skrive
Bjørn Langki...
20 dage siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
6 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
7 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
4 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
9 år siden
Påske
Bjørn Langki...
1 måned siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
8 år siden
Dræbende og livgivende
Bjørn Langki...
1 måned, 25 dage siden
Gud taler til alle
Salomon
7 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
7 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
4 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
14 år siden
Hej dagbog, dagen startede med, at ham knægten der plejer at gå hurtig, blev sænket af en pige fra hans klasse..hun holdt fat i ham, og sørgede for, at han ikke kunne gå hurtig. Så for en gang skyld overhalede jeg også ham..han plejer at være den eneste jeg ikke går hurtigere end.

Så var der en debat tråd..en skrev man skulle respektere hans tro. Så jeg bad ham bevise, at der overhovdet er en gud...desværre, får jeg altid et tåbelig spørgsmål tilbage, i stedet for et svar på mit spørgsmål. Denne gang var det spørgsmålet om, hvad der kom først, hønen eller ægget. Det gav jeg så en videnskabelig forklaring på..men også en henvisning til experimentet der viser, at liv kan opstå af materialer, under de rette betingelser.

Desværre får jeg nok aldrig et ordentlig svar på mit spørgsmål om, hvordan de kan vide, at en gud eksistere.

En anden skrev også at man skal respektere tro..det svarede jeg også tilbage på..tro er den begrundelse folk giver, når de ikke har beviser..man kan tro på hvad som helst..også på noget der er skadelig. Tro fortjener ikke respekt, mennesker gør. Dvs vi kan være rygene uenige, og vi kan gøre grin med det vi hver især tror på..men når alt er sagt, forstår vi..at vi på trods af vores uenigheder stadig er mennesker..kloge og dumme på forskellige steder..dette er en del af den menneskelige respekt. Jeg vil bekæmpe folks religion med alt hvad heg har...på samme tid med, at jeg vil kæmpe for ethvert menneskes ret til at tage fejl, og dermed at være menneske.

You enjoyed answering the egg question.. holding his feet to the flames,. heh, jo..jeg bad ham jo om et svar..

jeg er altid imod dem der tror de er noget.. dem der forlanger noget af andre, imens de viser deres arrogance. Hvorfor tror du jeg tog imod de udfordringer fra hende kvinden dengang, der var irriteret over, at en mand kunne slå hende i paratviden. Hvorfor tror du jeg nød at vinde over hende, når hun siger at hun normalt slår alle mænd? ... Jeg er ikke ham der ved mest, det ved jeg..så hvordan kan de tillade sig det?!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Intet svar er publiceret 19/11-2021 13:30 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.