Hvid løgn

Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Selv om det ikke ligger til mig at lyve, så må man godt i en god sags tjeneste. Jeg har fødselsdag i morgen og fred være med det, men jeg benyttede begivenheden til at invitere et par veninder, samt deres mænd til en lille komsammen. Det ene vennepar kendte godt mine intentioner. De uvidende vennepar blev gift (i første omgang hemmeligt) for et år siden, grundet mistanke om alvorlig sygdom. Hun havde givet mig et hint, men jeg misforstod og troede at det var i februar. Så tænkte jeg " det skal være løgn " så jeg bestilte mad udefra, købte blomster og gemte mig (sammen med den anden veninde) i garagen. Da vi hørte at de var kommet ud af bilen, åbnede jeg porten og så blev der ellers kastet ris. Det var simpelthen et syn for guderne at se deres overraskelse og glæde. Vi havde en rigtig god eftermiddag og aften i den hvide løgns tjeneste. Heldigvis var sygdom flask alarm.
Apropos fødselsdag, så er der på nær morgenkaffe på min 30-års fødselsdag - aldrig været nogen der har holdt den dag for mig. Måske som barn, men aldrig noget med venner eller lign. Jeg har selvfølgelig givet ungerne og min far lagkage, boller og varm kakao den dag-for det forventes ligesom. Men for mig kunne det være en hvilken som helst dag. Ikke nogen speciel fejring, men mere for at gælde dem. Inderst inde kunne jeg godt ønske at der var nogen der holdt surprise party for mig-bare for at prøve det.

Jeg må hellere finde den dims jeg har fået fra sygehuset, der skal måle min søvn. Jeg er en stor snorker, som uden at overdrive kan høres i hele huset. Faktisk har jeg flere gange vågnet ved at jeg registrerer at jeg snorker. Det er ikke optimalt og det kan være rart om der kan gøres noget, men nu må vi se.

Ps. Godt nytår

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvid løgn er publiceret 09/01-2022 22:20 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.