Hvor fanden er mine tænder

Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
8 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
8 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
3 måneder, 16 dage siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det var det første jeg tænkte på da Mette Frederiksen åbnede Danmark igen. Modsat mange andre, så har det passet mig fint at bruge mundbind! Ingen har kunne se at jeg ikke havde min delprotese på. Nej spørg til side, så har jeg styr på hvor den er. Den giver mig bare ubehag, så jeg bruger den kun når det er nødvendigt. Dvs. at jeg skal til at bruge den på arbejde. Udover det er det fedt at der åbnes op igen, så det bliver sjovere at komme på arbejde. Som det har været i lang tid, har der ikke været meget at hente efter værtshusene lukkede om aften.
Vi er mere eller mindre blevet presset til at lægge ny indkørsel nu. Der er en ny trafikregulering på vej-hvor de bla. har hævet fortovsniveauet med 8 cm i forhold vores grund. Dvs. at evt. vand vil blive stående eller løbe ind til huset. Det er bare over hovedet ikke okay. I det informationsbrev der er blevet tilsendt, drejer det sig kun om huse der ligger på hjørnet dertil, og ikke os der ligger som nr. 2 og 3. Den ansvarlig er selvfølgelig ikke til at få fat på. Jeg har ansøgt om yderligere 3 meters indkørsel, så må det blive et plaster på såret.
Jeg er kommet et godt stykke mht. oprydning af mit krejlerværelse. Alt hvad der er i div. kasser bliver registret, så jeg har styr på det. Det er også taget fra til det som jeg ikke synes har noget videre værdi, eller gider at gemme mere. Det bliver lagt op på en gratis side på Facebook. En side hvor jeg også har fået mange gode ting fra. Har dog prøvet at nogen der ikke har noget skam i livet, der har givet noget væk som, der er lige til genbrugspladsen. Det kunne jeg aldrig drømme om.
Jeg er fortsat sygemeldt. Selv om jeg er meget træt, så har jeg her på det sidste også bøvlet med at falde i søvn. Har stadig behov for mange timer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvor fanden er mine tænder er publiceret 31/01-2022 16:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.