1 år, 10 måneder siden

Hvor fanden er mine tænder

feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
3 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
8 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
4 år siden
jeg er verden og verden e...
Ansu Orheim ...
1 år, 9 måneder siden
Det var det første jeg tænkte på da Mette Frederiksen åbnede Danmark igen. Modsat mange andre, så har det passet mig fint at bruge mundbind! Ingen har kunne se at jeg ikke havde min delprotese på. Nej spørg til side, så har jeg styr på hvor den er. Den giver mig bare ubehag, så jeg bruger den kun når det er nødvendigt. Dvs. at jeg skal til at bruge den på arbejde. Udover det er det fedt at der åbnes op igen, så det bliver sjovere at komme på arbejde. Som det har været i lang tid, har der ikke været meget at hente efter værtshusene lukkede om aften.
Vi er mere eller mindre blevet presset til at lægge ny indkørsel nu. Der er en ny trafikregulering på vej-hvor de bla. har hævet fortovsniveauet med 8 cm i forhold vores grund. Dvs. at evt. vand vil blive stående eller løbe ind til huset. Det er bare over hovedet ikke okay. I det informationsbrev der er blevet tilsendt, drejer det sig kun om huse der ligger på hjørnet dertil, og ikke os der ligger som nr. 2 og 3. Den ansvarlig er selvfølgelig ikke til at få fat på. Jeg har ansøgt om yderligere 3 meters indkørsel, så må det blive et plaster på såret.
Jeg er kommet et godt stykke mht. oprydning af mit krejlerværelse. Alt hvad der er i div. kasser bliver registret, så jeg har styr på det. Det er også taget fra til det som jeg ikke synes har noget videre værdi, eller gider at gemme mere. Det bliver lagt op på en gratis side på Facebook. En side hvor jeg også har fået mange gode ting fra. Har dog prøvet at nogen der ikke har noget skam i livet, der har givet noget væk som, der er lige til genbrugspladsen. Det kunne jeg aldrig drømme om.
Jeg er fortsat sygemeldt. Selv om jeg er meget træt, så har jeg her på det sidste også bøvlet med at falde i søvn. Har stadig behov for mange timer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvor fanden er mine tænder er publiceret 31/01-2022 16:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.