1 år, 7 måneder siden

Flimmer

Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
2 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Hej dagbog, jeg har lidt hjerte flimmer lige nu..det gør altid at jeg skal hoste. Det går heldigvis altid over.

Jeg fik sat computerne op idag, testet systemet af..så jeg ved de kan printe på mandag. På mandag begynder eksamen, også skal jeg være klar til at hjælpe eleverne.

Hørte den bedste i dag. En jeg bestemt vil bruge, når kvinder forsøger at nedgøre computer spillere.. for jeg spiller computer af samme grund som du bruger makeup.. for at undslippe virkeligheden.

Jeg tænker stadig på ham jeg kender, der er læge i kbh.. hvor arrogant han er, at han tror..at han ved mere, blot fordi han har været på uni.. hvilket var hans forsøg på et forsvar, da han forsøgte det fis med personlig sandhed. Personlig sandhed findes ikke. Folk kan ikke nævne en ting, der er sand for dem, men ikke for andre. Man kan diskutere hvad sandheden er, men den er ens for alle. Prøver folk med f.eks. Blå er hans yndlingsfarve, men andre kan ha andre farver.. ja , det er sandt..begge dele. Prøver man med.. månen er lavet af ost..er det enten sandt eller falsk..men hvad ens resultatet er, er det ens for alle. Da virkeligheden er ligeglad med, hvad vi synes, tror og mener. the truth is, what the facts show

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flimmer er publiceret 27/04-2022 15:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.