Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 11 dage siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Hej dagbog, pedellen kom til mig i går. Han havde fået tvunget armen om på ryggen, og havde været med til noget åndernes magt halløj i fredericia. Konen havde været vred over, at han ikke lyttede efter og at han hellere ville sidde og bladre på sin mobil telefon. Han tror heller ikke på den slags. Han sagde, at der kun var en anden mand med, og bemærkede..at han nok også kun var med, fordi konen havde tvunget ham. Jeg ved det ikke, men det virker som om, at der generelt er flere kvinder, der er så naive, at tro på den slags. Jeg må se, om jeg kan finde en statistik, der underbygger det.
Han lagde mærke til, hvordan oplægsholderen gættede forkert nogle gange, men så drejede det, til det kunne matche bare lidt..folk har også en tendens til, kun at tælle de gange der bliver gættet rigtig...og glemme alt det der var forkert.

Jeg har ikke fortalt pedellen om Phineas Gage, der overlevede at få en metal stand igennem hjernen.. men vis personlighed blev ændret af det. Det var der, man opdagede at hjernen havde forskellige centre, der danner grund for ens personlighed. Jeg forstår ikke, at folk ikke kan se det indlysende i, at intelligens kræver en fysisk hjerne. Der findes ingen beviser for, at noget der ikke har en fysisk hjerne kan kommunikere, på den måde som folk der tror på ånder tror. Ikke at jeg ved hvad en ånd er, da jeg aldrig har set en, det eneste jeg selv har set, er mennesker der påstår at se eller høre sådan noget.

Jeg var selv med til sådan noget engang,.. da jeg var ung og naiv. Jeg kom som troende skeptiker, men da showet var ovre, troede jeg ikke længere på det.. måske fordi hun forsøgte, med mig.. avis artiklen, der benævner mig som en "unger svend" der ikke mente det passede på ham, (som den eneste) får mig stadig til at smile.

16:43 - jeg fik taget mig sammen til at google det, - bare "hvem tror mest på det overnaturlige" også kom der er ældre artikel frem fra 2016, hvori man kan se en undersøgelse der viser at, JA, - citeret "Markant flere kvinder" der tror på det overnaturlige.. lige fra Engle, til hekse.. Men Især ånder/spøgelser er der flere kvinder der tror på end mænd.. Det er vildt.. 46% kvinder.. "kun" 16% mænd.. holy moly..

må huske at sige, at man selvfølgelig skal være åben.. Men heller ikke så åben, at det regner ned i halsen. Det der er i det er, at man skal ikke sætte tro før beviser. Det er der mange religiøse der gør, - de mener at man først skal tro, før man får beviser...og den holder ikke. For hvis du allerede tror, så kan du tro du ser beviser, hvor der ikke er nogen. Jeg er åben overfor alt, der kan bevises. Hvilket ikke burde være et problem, hvis noget findes i virkeligheden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Inden start er publiceret 30/04-2022 06:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.