5 måneder, 1 dag siden

Min dag

Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
7 år siden
I'm back!
Gittepigen
8 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
6 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
5 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
3 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
8 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
9 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
6 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
5 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
4 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
9 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
4 år siden
Hej dagbog, - min hjælper var der i dag. En af lærerne kom forbi i dag, og jeg ved ikke hvordan vi kom ind på det. Men min hjælper sagde, at han ikke skulle nævne religion for mig.. for jeg kan snakke om det i timevis. Heh, sikkert. Jeg kunne nok lave et foredrag om det, med indbygget tissepause.. Det sjove er, alle de religiøse der går ind på ateisternes fb side. Hvad regner de med? Det skal siges, at jeg ikke er medlem af nogen forening. Jeg er en cat, jeg går mine egne veje. De er så også feminister, hvilket jeg ikke er. Men jeg har tænkt, at jeg bør ha startet en debat med dem om det. For jeg ved hvordan den debat vil gå..

De vil spørge, om jeg ikke er for ligeløn, og jeg vil sige jo da.. lige rettigheder, jo da..adgang til abort osv.. og jeg vil sige ja..og tænker de vil sige, at man så er feminist..og det er så der jeg vender brættet.. for jeg vil så sige, at det vil sige.. at de heller ikke er til, at kvinder skal ind i toppen fordi de er kvinder. Når der er tungt arbejde, at man så ikke kun må sende mænd ind. Når titanic synker, eller krige begynder.. at kvinder så ikke får lov til at forlade den synkende skude, men står skulder ved skulder.. at man vil være med til at snakke om, hvordan mænd dominere blandt de hjemløse og selvmord. Køre den vej, indtil de ikke er med. For jeg går ind for ligestilling.. rettigheder og pligter der ikke er i balance, kan aldrig være reel ligestilling.

if you are only there for the ride up, but wont stand with me, when shit hits the fan.. you aint nothing!

Heh, lægger i sengen nu.. så lige ham der troede, at han kunne bruge big bank til at sige, at en gud måtte stå bag det.. som nævnte krauss'es univers from nothing.. noget han kun nævnte, men ikke havde sat sig ind i.. synd jeg kom forbi ;) for det havde jeg, lidt mere end ham.. heh..han var der ingen..så jeg stak til ham igen..at jeg stadig venter på en god grund til at tro på en gud, nu da hans big bang argument havde fejler så meget, og var reduceret til en logisk fejlslutning.. special pleading. Synd peter 3.15 ikke beder om en god grund til det håb, men kun en grund..for ingen af de grunde de kommer med er gode.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min dag er publiceret 26/04-2022 20:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.