1 år, 11 måneder siden

Stille dag

Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Hej dagbog, - Der var en af de folk jeg kender, som skrev noget af det samme som jeg havde skrevet og tænkt. Så jeg skrev præcis under hans indlæg, og tilføjede at det at påpege små fejl ved EU, og at ville ud af det, - er det samme som at ville dræbe en patient med børneorm. Vi har brug for et stærkt Eu, der kan forsvare sig selv, uden at ha brug for USA. Vi skal ikke ud af Nato, men vi skal ha ikke være underlagt hverken en Amerikansk præsident, eller putin. Vi har brug for et stærkt Europa, der kan holde Euro lande stabile og demokratiske. Vi har brug for et stærkt Europa, der kan begge lande op! Bygge deres økonomi op, såvel som deres demokratiske kultur.. en kultur, der er svagere, jo længere vi kommer mod rusland.

Der er stadig flere, der er begyndt at ønske mig en god dag, og spørge om hvordan det går. De ved, jeg ikke gider svare på det spørgsmål. Hvordan jeg har det? det er ikke noget de ville kunne forstå.. ved, en der ikke kan forstå, at jeg kan være deprimeret.. alligevel, har han lagt mærke til de små tegn. Det er bare mere komplex. Samtidig holder jeg min vrede under kontrol, lænket for det meste. Jeg kan bruge dets kraft, men aldrig fysisk. Bruge det, imod de mange monstre jeg ser.. de mennesker, hvis religion er en pest over det menneskelige.

En af dem jeg kender, - skrev noget jeg burde ha angrebet. Jeg var i gang med noget andet, - men jeg burde. Han skrev at en bestemt minister, jeg ikke vil nævne ved navn.. skulle tage hjem til egypten. Den slags lort, burde jeg ha gået i kamp stilling med det samme..Ikke at være der, når den slags retorik ser dagens lys.. Så mange ækle holdninger,.. der kræver min opmærksomhed.

Jeg kæmper imod religionen, imod holdningerne.. dem som gør mennesker ringere end de burde være. Bag disse ting, er der mennesker.. der kan blive bedre.. jeg har et naivt håb om, at jeg kan få folk til at overveje deres rådne holdninger eller religion.. og befri dem for det.

It just feels like "whack a mole.."

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stille dag er publiceret 07/05-2022 22:38 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.