1 måned, 26 dage siden

Fuck 12 og 10 når det er shots + vodka vi ka' li'

At træffe en beslutning
Baru
10 dage siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
7 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
8 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
7 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
6 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
7 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
6 år siden
Folkeskolen er snart slut... Nu venter gymnasiet. I dag har jeg malet bannere til sidste skoledag, som falder på fredag - så er det slut. Bannerne blev i flotte, men ordene "Fuck 12 og 10, når det er shots + vodka vi ka' li,'" må ikke vises frem; af fare for at skolen bliver et dårligt eksempel. Banneret indeholder jo både farlige bandeord OG alkohol. Sikke noget. Børnene skulle nødigt få forkerte opfattelser af, hvad skolen står for. Vi snakker ikke om at børnene selv (i egen person), kommer op til os og kalder os for tykke, ludere, idiot etc. Det betyder åbenbart ikke noget. Det gør det fucking banner så. Det er sidste skoledag for helvede - hvad fanden havde de forventet? At vi skrev "For Søren vi kommer til at savne jer"?
OP I RØVEN MED DEM!!!

Ja... Det er godt det snart er slut. Jeg glæder mig til, jeg ikke skal tage hensyn til curlingbørn, der ikke kender til verden, som den er. En dag står solen op, og så er bobleplasten forvundet fra de kære små børn. Så er vi for alvor på skideren. Tag nu for helvede at opdrage børnene, så vi alle sammen slipper.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fuck 12 og 10 når det er shots + vodka vi ka' li' er publiceret 20/06-2022 22:05 af Siri Løhr (S. L. Andersen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.