Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
10 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
16 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg har haft en sort sky hængende over mig i mange år, men mine tanker går nu tit til min mor. Hvis jeg kunne sige noget til folk, ville det være at huske at holde af ens mor osv.. så længe man har dem, hver gang man ser dem.. med bringe en lille ting til dem, - ikke altid en blomst. Jeg har aldrig brudt mig om "mors" dag. Den virker som en aflads dag, til dem som ikke er som mig.. er der hele året rundt.. som kommer med noget engang imellem, uden at det er nogen speciel dag.. ud over, jeg tænkte lige på dig, dag.

Jeg ved hun siger, at hun holder af os, - men jeg håber vi har været gode nok. Jeg har gjort hvad jeg kunne, - hvad jeg evnede.

Jeg forsvarede i øvrigt hende den religiøse i dag i et debat. Det handlede om folk der var blevet reddet ind fra både, der kom fra tyrkiet. Folk vil sende dem hjem, - men hende den religiøse jeg kender, mener at folk var for hårde ved dem. Så var der en der skrev, at hun var farlig for europa, - hmm, well.. så skrev jeg min gamle grund ide om, at ytringsfrihed er smukkest, når man tør give den til dem, man ikke er enige med. Så holdninger ikke holdes i smug, men at man kan føre en ordentlig sokratisk debat, hvor man prøver ikke at lave logiske fejlslutninger.. til ham der skrev at hendes holdninger var farlige. Det lød nærmest facistisk på mig, at sige noget sådant.. som om, at kun nogle holdninger var velkomne. Holdninger er i øvrigt vigtigt at skelne fra videnskabelig fakta. f.eks man kan diskutere, om noget er godt eller dårligt.. men løbet er kørt, når det gælder evolution f.eks. Det er bevist så meget, at det er blevet til en teori. De fleste forstår ikke hvad en videnskabelig teori er, - men tror det er det samme som en hypotese.. anyway.

Det ærgerlige er, at likene kommer ind på min telefon..så man kan se, "den og den" synes godt om det du skrev. okey, det kan jeg ikke bruge til så meget.. jeg er mere interesseret i dem der er uenige med mig. Elsker en god debat, selv om der er langt imellem dem..

har sat Imagine Dragons med Enemy - over igen. Den er desværre en relativ lille sang.

18:40 var hjemme ved de gamle.. Mor har det ikke godt. Jeg er ked af at se det. Bagefter tog jeg i aldi.. jeg købte et par nye shorts og en tynd rød polo t-shirt. Så købte jeg også nogle dadler til min mor, - jeg ville helst ha købt nogle svesker.. men kunne ikke se dem nogen steder... Hun har problemer med at komme på toilet.

Fik snakket med hende imens hun lå på sofaen og havde det dårligt. fortalte hende om drengen fra ukraine, der ikke længere gik hos os.. Heldigvis var de ikke taget tilbage, faren havde bare fået andet arbejde.. så han var flyttet skole.. Det var lidt en lettelse, - at de ikke var tilbage i det land, fyldt med krig og smerte. Det ville kun skade barnet. Det var ham, der pludselig havde givet mig et par kram nogle gange, fordi jeg havde hjulpet ham med noget IT.

musik på denne del : "My Love Will Never Die" af Claire Wyndham.

She is my heart, - without her, there is no one left to care about.

hører lige en der spiller noget Sherlock homes musik på en violin. Det minder mig om min barndom.. Det der fascinerede mig i fortællingerne, - og måske har været med til lidt, meget lidt.. at lægge en retning for min måde at tænke på. Det at kunne se på folk, at regne ting ud omkring dem. Elsker violinen, der er så meget smerte begravet i den.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Trist er publiceret 20/06-2022 16:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.