Ingen sufflør

Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
3 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
9 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
9 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
2 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
10 år siden
Hej dagbog, - Der var en mand, der kommenterede på at mine brenser på cyklen hviner når jeg holder dem ind. Jeg havde sådan lyst til at sige noget tilbage til ham, bare så han vidste at det har konsekvenser at sige noget til mig. Jeg er ikke til at bide skeer med.

Min far sagde, at han havde snakket med borgmesteren igår, - han var kommet forbi med sin hund, imens min far var ude sammen med mig, når jeg tager afsted. Jeg havde dog ikke set ham, desværre. Jeg er den person, han ikke vil ha lyst til at snakke med.. Min far, er ikke så krads som jeg er.. og min bror holder kun kameraet og microfonen, men har intet selv at sige. Jeg har nok jeg ville kunne sige til ham, - som, hvorfor er det at man bruger borgernes penge på et lille futtog, når der mangler plejehjem og pladser? - pengene kommer fra borgernes lommer..Men min familie er ikke som mig.. Jeg er den verbale røvfuld, nogle mennesker burde få.

Jeg så en video her til morgen, - det var omkring hvor meget Samual L jackson havde indtjænt i biffen.. og hvor meget han gav til forskellige hjælpe organisationer. Folk priste ham for det, men.. Jeg har det sådan, at det selvfølgelig er fint nok.. men med stor magt, følger der et stort ansvar.

Ham den religiøse skriver ikke mere, - desværre. Jeg elsker at give ham tørt på.. de fortjener det! mere end folk forstår. Det er sjovt som de religiøse kun har usandheder at byde på, og folk elsker det.. i stedet for sandheden! jeg ved ikke om det er fordi, at det fjerner en del af det ansvar de har, hvis blot de kan tro, at der er noget over dem der holder et øje med alt. Det er der bare ikke, - Der er ingen plan for noget som helst, ud over den folk selv laver. Så hvad vil man, vil man samle ind til sig selv, eller tant og fjas.. eller bruge pengene der, hvor de gavner de svageste mest.

Jeg har ingen økonomisk magt, - men jeg har fået ordets gave, så det er mit ansvar at bruge det. Hvis man ved noget, bør man sige det! råbe det højt til alle forstår det...ellers lever man ikke op til den magt man har fået. Jeg har ikke brug for sufflør til det, - jeg høre tit folk sige, at de ikke vidste hvad de skulle sige i momentet.. Det lider jeg meget sjældent af..

Jeg læste lige en af de Emails jeg havde fået, - det var at jeg kunne like en "Özlem Cekic " - og blive inspireret! bawha. Hun er klart på listen over folk, jeg godt kunne tænke mig at snakke med.. Men det ville ikke være på det grundlag hun godt kan lide at snakke med folk på.. Nej, - det vil være om hendes religion.. Det ville ikke være personligt, for jeg har ingen vrede eller had den vej.. jeg vil gå alene efter troen.. Det er nemt at være god, når man kæmper imod folk vis retorik kun er personlig.. det er noget helt andet, hvis folk som mig går benhårdt efter troen.

Jeg tænker hun er på, fordi min gamle ven.. godt kunne lide hende, og fulgte hende.. så da han er på min liste over venner, så følger den slags måske med.

Honesty, comes from those who dont care, nor wants to fit in..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen sufflør er publiceret 10/07-2024 13:17 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.