3 måneder, 20 dage siden

2 uger mere

Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
7 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
6 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
8 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
12 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
6 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
5 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
6 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
6 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
5 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
8 år siden
No name girl
6 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
5 år siden
Surkål
Vina Frank (...
2 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
1 år, 3 måneder siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
6 år siden
Skrivende
Michala Esch...
4 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
7 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
8 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
4 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
9 år siden
Hej dagbog, - 2 uger mere, så har jeg ferie. Jeg var i gang med mit gaming fra morgenstund. Jeg fik ordnet noget af vasketøjet. Så løb jeg også lige ind på FB... nøøøjeee, hvad havde vi der.. en feminist.. et af mine 2 yndlings ofre. Religiøse og Feminister. gotta Speak some truth to power, as always. satte Imagine Dragons over med Enemy. En var allerede i gang med denne.. men feministen var kommet med en påstand, uden at ville bevise den.. og du ved, hvad der påståes uden beviser, kan afvises uden beviser. Folk der lader sig lede af deres følelser i en debat, har altid svært ved at forblive objektiv og holde sig til fakta. anyway, - fik også argumentet om, at folk med et privilegie tit ser folk der snakker om ligestilling som had snak... og feministerne har en række områder, hvor de ikke arbejder for ligestilling. svagheder som disse, vil blive brugt imod dem.. change, or be destroyed.

haha, - jeg kan se, at de har slettet det spor, hvor feministen kaldte en mand for kvinde hader. Hvor jeg brugte hitchens razor på hende, og bad om beviser. Det er ikke nok, bare at sige at man skal læse hans bog eller se hans podcast, da jeg har set debatter med vedkommende, og der er ingen kvinde had i det.. så jeg krævede passager, noget mere håndgribeligt, da vedkommende har en mængde materiale.. Jeg tvivler på, at vedkommende selv har set meget af det, men i stedet kun gylper meninger op, som hun har hørt andre sige... and that dont impress me much..ah ah aha haa..

så er spørgsmålet, hvorfor de slettede det. om det var fordi AS godt ved, at man ikke skal angribe folk, eller var det mon fordi en feminist.. som de også er, var ved at blive af en MGTOW ateist. Blot endnu et bevis på, at ateisme kun er en afvisning af, at der skulle været ført tilstrækkelig bevis for en gud.. alt andet, er vi ikke enige med hinanden i.

var lige på fb igen. ønskede en tillykke med dagen.. også tænker jeg, at jeg har mistet en af de venner med mindst hjerne. Han virkede ikke som den skarpeste kniv i skuffen.. okey, det er der så mange der ikke gør, men ham her, var virkelig uden for pædagogisk rækkevide. Det at kende folk, der ikke er for smarte.. som kommer med dumme sølvpapir hat udtalelser.. reflektere dårligt på en.. hvis folk kigger på ham, og ser hvilke venner han har.. så jeg er glad for ikke at være i blandt dem.

Jeg glemte at sige, at da jeg var nede i byen for at købe en nøgle pung, - så havde jeg en fornemmelse af, at blive betjent af en, der troede hun var over mig i stand.. haha.. Det var næsten som i filmen pretty women.. den måde de kiggede på, og deres ord.. da hende kvinden sagde, at den pung kostede 550 kr.. havde jeg nær spurgt, om de ikke havde en der kostede lidt mere.. I may look like a hobo, but judge me by my looks.. huge mistake.

et af de nye par bukser sidder super godt på mig. Ham buksemanden må jeg indrømme har jeg det også lidt mærkeligt med. Han er flink nok, det er ikke det.. men bryder mig ikke om at blive kaldt "unge mand" eller hr. det formelle rejser altid de små hår hos mig.. men han er altid flink.. men hellere det, end dem i den anden butik.

min mor havde det ikke for godt i dag, - hun sagde det "værkede" de steder, hvor kraften er.. hun sagde, at hun kiggede efter et sted, at købe en paryk. Hun har ikke mistet sit hår endnu.. men det sker jo nok snart. hun mener, at hun vil føle sig mindre som en kvinde, hvis hun er skaldet. - Se her er et af de punkter jeg ikke forstår. Hvorfor er det, at mænd kan være skaldet, men kvinder kan ikke? Det burde være okey, at være skaldet for begge køn... uden at samfundet kigger skævt. Som sagt, - jeg er ikke feminist,- jeg går ind for ligestilling. Det var en tanke der kom til mig, allerede ved will smiths lussing.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2 uger mere er publiceret 19/06-2022 11:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.