1 år, 6 måneder siden

Meh, ny oplevelse

Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 25 dage siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Hej dagbog, - en kvinde havde skrevet noget kritik på mit svar, på den fb dating post, om en kvinde der ikke kunne finde en mand.. hvor overskriften siger, tager hende til indtægt for at mene, at mændene skal oppe sig. Hvor jeg havde skrevet dette, og netop sagt"efter overskriften at dømme" sidder hun som en prinsesse. I en alder af 73 år..

Nå, men jeg gned mig i hænderne..for yes! Nu skulle der kæmpes på ord! Jeg svarede, at jeg havde sagt efter overskriften, men at det var et råd til kvinder på dating.. alt for mange sidder blot der, og kan fortælle hvad de søger.. men ikke hvad de har at tilbyde..tag dating som en job samtale..hvis du kun ønsker sex, så er dit køn nok... vil du mere? Så find ud af, hvad du har at byde på..

Jeg havde allerede mit næste svar klar...hvordan kvinder ikke ønsker traditionelle kønsrolle mønstre..du ved.. "bliv i køkkenet" men de vil gere holde mænd fast i det gamle mønster om at de skal skrive... nå, men jeg nåede ikke så langt...kvindes svar var ikke en fortsættelse.. men blot, jeg var kommet med et godt reflekterende svar... what? Kommer der grøn sne i dag.. et menneske der kan se pointen! Er der 2 fredage i denne uge?

så var der en mand der skrev, at jeg burde ha sagt at det fra starten.. men jeg startede ligesom med at sige, at ud fra overskiften at dømme.. såå... så skrev jeg noget af det, som jeg har på lager ;) og manden skrev, at det var nogle gode ideer til kvinderne.. så svarede jeg tilbage, at jeg ikke ved om det er gode ideer.. jeg synes det er ret åbenlyst, at man ikke bare kan læne sig tilbage og lægge ansvaret fra sig over for ens eget liv.. og føre en ligestillings politik fra 50erne, hvor det er mænd der skal holdes fast i de gamle kønsrolle mønstre, men hvor kvinderne nu er frie ellers.. Nope, Hvis kvinder mener noget med ligestilling, er de nød til at forstå at der så også er ligestilling på dating markedet.. hvilket betyder, ansvar ;) kryptonit for nogle kvinder..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Meh, ny oplevelse er publiceret 07/10-2022 12:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.