1 år, 3 måneder siden

ekstra regning, et billede

Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
5 år siden
Hej dagbog, - Jeg fik lige bestilt en ny vaskemaskine, da den gamle stod af i går. Det går nok, - jeg har altid sat penge af til den slags. Min far kiggede på den gamle, og der var ikke noget at gøre. Vi har alle vores egenskaber... Jeg fik lige det linsepasta som jeg købte til min mor, med hjem i dag.. der stod også, at det har et højt protein niveau.. så jeg kan hjælpe med at få det op, så hun bedre kan klare fredagens kemo.

Jeg husker da jeg var barn, da fik jeg en lidelse, hvor jeg skulle ha piller i et par år, indtil jeg voksede fra det. og det skulle altid tages på samme tidspunkt, og hun var der altid til at give mig den pille.. uden at jeg missede det en eneste gang.

hun sagde at min bror ikke havde været hjemme ved dem i 3 uger nu.. han havde noget forkølelse, så han ville ikke smitte dem. Hun gik dog ud fra, at han havde det godt nok, for ellers ville de nok høre fra ham..

20:24 - jeg læste om et stykke software, der kan skabe billeder. Flotte billeder ved hjælp af de ord man skriver. Jeg har et billede jeg godt ville lave, men jeg kan ikke male. I mit hoved har jeg et billede af en aske sort fugl, en fugl der ved at den skal dø. Støvet fra fuglen drypper langsomt af den, imens den sidder på en gren. Det brænder i baggrunden, og døden nærmer sig. Den lille sorte fugl er dog ikke bange, den har brændt sig så mange gange, og asken der falder af den, er resterne fra tidligere.. fuglen er en Fønix, der har rejst sig, og stadig bære sin sorte dragt. Fuglen kigger ud på dem der betragter billeder, og vil minde os om, at vi i livet engang imellem må genskabe os selv.. rejse os når vi føler vi går til grunde. Hvis drømmen er død, så vælg en ny! Der er ingen grund til at dø med drømmen.

Jeg har mange drømme, de fleste bliver ikke til noget. F.eks drømte jeg, at jeg kunne bruge mine evner, og blive rig.. penge der så skulle hjælpe fattige børn.. drømmen blev ikke til noget. Den drøm der har gjort mig mest ked af det, var drømmen om kærlighed. Den var så slem, at jeg næsten gik til grunde over den. Der så meget andet man kan drømme om..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ekstra regning, et billede er publiceret 20/11-2022 13:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.