1 måned, 27 dage siden

LBS

Det at tænke positivt
Ace Burridge...
10 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
2 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
10 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
5 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
6 år siden
Lys blokerer så let for l...
Ansu Orheim ...
1 år, 2 måneder siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
6 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
6 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
9 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
15 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
6 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
8 år siden
Hej dagbog, - jeg lytter tit til youtube programmer, når jeg sidder og arbejder. I dag hørte jeg lidt LBS. Det er vist et britisk radioprogram. I dag var det dog til at åbne op og skide i. Jeg vidste godt, at folk på venstre fløjen kan lade som om, at de har fat i noget.. og har forståelse for andre. Desværre ikke på alle punkter. Denne gang handlede det om deres yndlings hade gruppe, Incels. Ja, du ved hvordan jeg har det med den slags folk. Der kom generaliseringer frem om, at folk der lyttede til andrew tate var incels, og at det var fordi de troede at andre havde en masse sex, som de selv gik glip af. Jeg har aldrig lyttet til ham, men jeg kender en der har.. han kritiserede andrew, for at være religiøs.. men ellers var han okey med hans holdninger ellers. Jeg har ikke grund til at tro, at ham jeg kender er en incel.

Jeg finder det dog typisk, at man kalder alt og alle mænd, der ikke bukker og skraber for kvinder for incels. Jeg er ret sikker på, at der også var nogle Mgtow folk der lyttede til ham, - for min forståelse af programmet, så handlede det mere om, at man kunne gå sine egne veje, og bruge sit liv på at gå op i sine egne interesser.. Når andre fortæller om, hvad de hørte i andrew tates program.

Som sagt, så er det sådan lidt underligt.. hvis jeg sagde, at jeg ikke ønskede sukker.. så svare det lidt til at folk siger.. du vil bare bestemme over sukkeret! - øøh nej, jeg vil ikke ha sukker... om folk har en sex fest eller ej, så er jeg fuldstændig ligeglad, - jeg har for travlt med at danse til min egen musik. Det sjove er lidt, at hvis kvinder sagde det.. så ville de sikkert ikke blive mødt med den slags BS incels, - der ville i stedet stå nogen og klappe og sige,.."you go girl, you do your own thing"

Det er ligesom "trusler" om at jeg ender med at blive alene.. er lidt sådan.. øøh tak, kan du love mig det? - altså, der er ikke meget trussel i det. Jeg forventer intet af kvinder :) ligesom de intet kan forvente af mig.. i am to busy doing my own thing.. Men det må da være okey.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget LBS er publiceret 30/01-2023 16:03 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.