11 måneder, 29 dage siden

Gaming og Pizza

Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 2 dage siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg var lige hjemme ved de gamle, og tog en pulver fromage med til dem. Så har vi sådan en til mandag. Den skal bare piskes med vand. Vi snakkede lidt om mad, - du ved, man kan skære benene af en ribbensteg og bruge på grillen. Mor vil nemlig lave gril dag imorgen. Det ender nok med noget helt andet end det, - hun snakkede om noget fars med bliver krydret og lavet til pølser.

Imens jeg var hjemme ved dem, læste jeg at norge vil fratage JW'erne deres religiøse status. Okey, - jeg ved ikke hvordan jeg har det med det, - Jeg er imod Jw'erne, og de er på min hadeliste over de værste religiøse, - svært at sige hvem der er de værste, da de fleste er dårlige. Det eneste er bare, at jeg ikke håber nogen af dem bliver forbudt. Det må aldrig blive forbudt at tage fejl. Jeg ved ikke, om det er religiøst motiveret, at man vil indskrænke dem..Det kunne det nemt ha været i rusland. De fleste ateister jeg har hørt sige noget om det aspekt, ville aldrig forbyde religion.

Idag står den på gaming, imens jeg kigger ateist videoer - det er dejligt med 2 skærme. Jeg har købt ind til at lave pizza, - altså selvlavet ikke noget pizzakit. Jeg ender bare altid med at få lavet for meget, - men den bliver altid god og sprød.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gaming og Pizza er publiceret 29/05-2023 13:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.