2 måneder, 11 dage siden

Folks idiotiske tro

Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
8 år siden
No name girl
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
7 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
2 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
15 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
8 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
10 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
8 år siden
Hej dagbog, - jeg ved ikke hvorfor, men en video fra professor dave kommer frem på min liste igen og igen.. Det er den, hvor han debunker folk der tror på flat earth. Folk tror på en masse åndsvage ting..

Jeg møder tit den der med, at religion for det meste ikke er så slemt..Som om, at folk ikke bruger deres idioti imens de har indflydelse på verdens gang. Lige fra fortiden, hvor stjerner blev opkaldt efter ...hvad tror folk? elller hvorfor tror folk, at f.eks Tors dag, hedder det? - aahh.. men lad os fortsætte, Pt sidder religiøse og lader som om, at isreal er kommet i stand på profeti..og ikke fordi religiøse, har arbejdet på at det skulle ske! du ved, som hvis jeg gik ind på et spise sted..med en bunke af penge.. og sagde, til tjeneren at jeg har en profeti om, at vedkommende kommer med en burger til mig.. hvorefter folk så går ud og arbejder for, at det kommer til at ske. På religiøs baggrund! Næste skridt :) for nu sidder de her folk, der selv mener at de er gode.. og som mange andre måske også tænker er gode, fordi de ikke tænker sig om.. og venter på, at du og dine børn/familie...bliver dræbt sammen med dem.. så de kan møde voltemort..åååh, Zeus...ååh nej heller ikke.. RA? - næææ. Odin? heller ikke..Vishnu?.. nå nej.. Jesus.. du ved, flere tusinder guder har været forslået igennem tiden, og ingen af dem tror de på.. kun på hvad en bog lavet af gedehyrder der tydeligvis ikke vidste hvad de snakker om, tænkte.. jeg afviser som forskellen på ateisme og religøs..også denne seneste ide om en gud. Da der INGEN tegn findes på en sådans eksistens.

Engang imellem vil du også se religiøse prøve at snakke om videnskab, - og tit ved de ikke hvad de snakker om! Men så længe de bullshitter, er der folk der hopper på den.. Religiøse står på Toppen af dunning-kruger kurven.. Der hvor de tror de ved noget, og er fyldt med selvtillid.. men hvor de i virkeligheden fuldstændig tager fejl.. Hvilket gør dem farlige! Imens sørger de for, at folks børn der er i en fase af livet, hvor de forsøger at finde ud af, hvordan verden hænger sammen..bliver indoktrineret med deres bullshit, også kaldet deres religion. Hvilket kan hjælpe dem med at lade som om, at fordi mange nu tror det, at det så også må passe.. selv om de ikke kan bevise noget som helst..

Så kan de lave en "jamen kenny, det giver håb" - okey, - Hvor meget håb giver det, når du ved det ikke passer?" og du kan se, hvor meget ondskab det har medbragt, og prøver på at udrette! Svaret er, det giver ikke håb.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Folks idiotiske tro er publiceret 30/09-2023 17:05 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.