7 måneder, 3 dage siden

2 hænder

Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Hej dagbog,- Jeg kan mærke det, trætheden. De 2 hænders strategi, hvor der kun burde være en. Den ene hånd styre skibet imod hvad jeg burde gøre, imens den anden lægger planer for at sove. På den ene side vil jeg bestille et ny VR headset, der kan give mig så meget fedt..men uden min familie, har jeg ikke lyst til noget.

Det væreste er, at jeg er for klog til at være lykkelig. Det er noget folk omkring mig ikke forstår. Jeg kan se hvad folk tænker, på deres attitude. Jeg kan høre hvad folk i virkeligheden siger, hver gang de åbner munden. Lykken er, at være uvidende. Jeg kan se folks overfladiske tankegang, - og dem der prøver at såre mig, imens jeg prøver at lade som om, at de ikke lige har prøvet at pisse på mig. De væreste røvhuller kan sige så meget lort imens de smiler..

Min mor ser det der auktions program hver dag det er der.. Jeg har ikke set Tv i mange år, ikke sådan rigtigt. Jeg vil hellere se videnskabs programmer, psykologisk teori eller debatter.. fodre min hjerne med viden.. Jeg vil så gerne vide så meget som jeg overhovedet kan.. Så jeg engang kan kigge tilbage og sige, at jeg ikke var helt dum. Jeg mener, at man altid bør arbejde imod at blive den bedste, klogeste m.m - vel vidende at man aldrig kan opnå det.. men jagten på det, er vigtig.. Middelmådighed er ikke godt nok.

Hvor er jeg bare træt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2 hænder er publiceret 28/09-2023 20:26 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.