Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
og hvad er glæden egentli...
Rayana Khamz...
1 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
4 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Fik i går et brev i e-Boks vedr. sygedagpenge. De ville stoppe udbetalingen d. 30/10 og sætte mig på ressourceforløbsydelse - hvilket svarer til kontanthjælp. Grunden er (ifølge loven) at når man har været sygemeldt i 22 uger de sidste 9 mdr. skal sagen revurderes. De første 12-14 uger var jeg sygemeldt pga. min bipolare sygdom. Lige præcis den dag jeg fik blodproppen, skulle jeg have startet op på halv tid. Heldigvis kan man sige, at det var et held at jeg ikke var ude og køre. Ringede til rådgiveren og fortalte at min udredning ikke er færdig, da jeg har yderligere prøver der skal undersøges. Hun sagde at hun ville vende det med sin leder og ringe i uge 43. Fint nok. Hun ringede allerede i dag og fortale at sygedagpengene forsatte og jeg ville få et brev i e- Boks. Da jeg åbnede brevet, kunne jeg se at de har bevilget 134 uger fra d. 31/10. Sådan...
Jeg har bestemt mig for at navngive børnebørnene med et tal efter deres herkomst. Altså den ældste som nr. 1 og den yngste nr. 4. Har bevist valgt ikke at skrive navne på Claus' drenge og børnebørn. Det synes jeg er det rette at gøre. Hentede nr. 1 i børnehaven i går. Hun lavede en perleplade, som vi strøg, og pakket ind til mor og far. Bagefter var vi i skoven med Emma, og skulle selvfølgelig forbi suttetræet og se om hendes stadig var der. Skoven er delt op, så noget af den er en indhegnet dyreskov med kronhjorte og dådyr. Der må vi selvfølgelig ikke have Emma med ind, men det lykkes os at de dem igennem hegnet og høre kronhjortes brunst. Emma har en line på ca. 6 meter, som gør det mulig at hun kan bevæge sig mere frit. Når en af børnebørnene er er med, så viger hun sig ikke ret langt væk fra dem. Derfor får de også lov til at gå med hende. Jeg kan stadig af og til mærke i min højre skulder, at jeg havde dem med i trækvogn tilbage i juni. Det er måske lidt dumt at jeg ikke har taget mig sammen til at tage til fys. Har ingen undskyldninger, da jeg bare kan tage bilen.
Claus har været igennem 2 pencilen kure, og det ser endelig ud til at virke. Pga. at det har været så hårdt at slå ned, har lægen sendt ham videre til ultrascanning af nyre og lever. Bare for at være sikker på at der ikke er andet. Det er rart ikke at få statusopdateringer efter hvert toilet besøg ,-)
Efter weekenden ringer jeg til min tidl. stedfar i Nr. Bork og aftaler et besøg.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ro på er publiceret 11/10-2023 17:36 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.