3 måneder, 17 dage siden

Når de prøver :)

Nye chili
Kenny Raun (...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
7 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
9 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Hej dagbog, - Så var der en religiøs der prøvede igen. En af dem der kom med en masse lort om hvordan det hele må være tilfældig, hvis det ikke er for deres gud! - for de er så hjerne døde, at de ikke kan forstå at der er en 3.ede løsning. Så jeg forklarede det, ud fra skak spillet.. vedkommen de prøvede også med moral, - så jeg tog fat i deres ynkelige biblen som er værre end mein kampf. hvor jeg greb slave og troldkvinde tingen, - med et, sig bare at det er fra det gamle testamente, men ved du hvad min svar til det er? - det ved religiøse tit ikke.. De kender kun deres script, som alle de andre hjerneløse religiøse..

Så prøvede vedkommende med, at jeg nu missionerede.. men jeg er som altid klar :) for det er en gammel kendt taktik, der går ud på, at vi er ens..hvor religiøse projektere det de gør, over på os andre.. Nej, -.jeg missionere ikke.. Jeg for hvis vedkommende ikke havde stukket næsen frem, og havde sagt noget stupidt.. havde jeg ikke svaret :) jeg missionere ikke, jeg fortæller i stedet for hvor vedkommende tager fejl, og giver en lille fuck dig finger med samtidig. Det er LET at være ateist, når du kender alt hvad de har at sige på forhånd.. Det er som at spille sænke slagskib, men jeg kender alle dine positioner..og du kan intet finde hos mig.

Man kunne lave en religiøs bingo plade :) hvor man kan krydse af, alt det de altid siger.. Det er som om, at det de troede virkede som svar.. ikke var blevet svaret på, og vist hvor stupide religiøse er, for 20 år siden..

heh, det gode er.. Når de stikker næsen frem med deres ævl, og jeg så tilfældigvis kommer forbi :) af et rent lykketræf..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når de prøver :) er publiceret 07/11-2023 20:44 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.