3 måneder, 5 dage siden

Fin lille weekend

Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
18 timer siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Overgreb avler overgreb
Ansu Orheim ...
4 dage siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Fredag
Fik læst en del og lavet abehjerne (faseret blomkål med fars og bacon) med sauce og kartofler til aftensmad. Så et billede af det på Facebook så jeg måtte ud og google opskriften og fik handlet ind til det. Det var første gang jeg prøvede at lave det, men absolut ikke sidste gang. Opskriften var til seks personer så der blev med garanti noget til overs. Vi var tre personer til aftensmad og det passede med at vi havde spist halvdelen, så opskriften passsede personmæssigt.

Lørdag
Var ude i lørdags og kigge på hus i Gassum, en nedlagt gammel skole der er blevet renoveret, men rummene på nær soveværelset og stuen var for små. Der skulle jo gerne kunne stå en seng og et lille bord i et rum, men ingen af de to rum havde plads til sådan et arrangement. Så det havde ikke interesse.
På hjemturen fra Gassum fandt jeg 9 Dean Koontz bøger til en tier stykket i Blå Kors Genbrug, uden for Hobro, samt et par håndfulde dvd film til tre kroner stykket. Så er jeg kørende et stykke tid hvad underholdning angår. Har snart ikke plads til flere film på hylden, så må undlade at lade mig friste af gode tilbud.
Fik rester til aftenmad (abehjerne), men det var ikke nær så spændende som dagen forinden da det var blevet skåret ud, så det kunne være på panden, og ikke som i første ombærring i ovn.

Søndag
Søndagen forløb stille og roligt. Dagen forsvandt ud af øjenkrogen da jeg fik læst en del. Til aftensmad lavede jeg kyllinglår, ris og salat og fik set en enkelt film inden jeg igen læste lidt forinden sengetid. Når man hengiver sig til læsning kan dage forkomme korte, men man bliver jo mentalt belønnet så mon det ikke går.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fin lille weekend er publiceret 22/01-2024 11:02 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.