5 måneder, 24 dage siden

Fin lille weekend

Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
12 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Fredag
Fik læst en del og lavet abehjerne (faseret blomkål med fars og bacon) med sauce og kartofler til aftensmad. Så et billede af det på Facebook så jeg måtte ud og google opskriften og fik handlet ind til det. Det var første gang jeg prøvede at lave det, men absolut ikke sidste gang. Opskriften var til seks personer så der blev med garanti noget til overs. Vi var tre personer til aftensmad og det passede med at vi havde spist halvdelen, så opskriften passsede personmæssigt.

Lørdag
Var ude i lørdags og kigge på hus i Gassum, en nedlagt gammel skole der er blevet renoveret, men rummene på nær soveværelset og stuen var for små. Der skulle jo gerne kunne stå en seng og et lille bord i et rum, men ingen af de to rum havde plads til sådan et arrangement. Så det havde ikke interesse.
På hjemturen fra Gassum fandt jeg 9 Dean Koontz bøger til en tier stykket i Blå Kors Genbrug, uden for Hobro, samt et par håndfulde dvd film til tre kroner stykket. Så er jeg kørende et stykke tid hvad underholdning angår. Har snart ikke plads til flere film på hylden, så må undlade at lade mig friste af gode tilbud.
Fik rester til aftenmad (abehjerne), men det var ikke nær så spændende som dagen forinden da det var blevet skåret ud, så det kunne være på panden, og ikke som i første ombærring i ovn.

Søndag
Søndagen forløb stille og roligt. Dagen forsvandt ud af øjenkrogen da jeg fik læst en del. Til aftensmad lavede jeg kyllinglår, ris og salat og fik set en enkelt film inden jeg igen læste lidt forinden sengetid. Når man hengiver sig til læsning kan dage forkomme korte, men man bliver jo mentalt belønnet så mon det ikke går.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fin lille weekend er publiceret 22/01-2024 11:02 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.