1 måned, 22 dage siden

Diabetes er lig med øjenlæge

Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Da jeg har diabetes 2 blev jeg af lægen sendt til øjenlæge for et halvt år siden, hvor jeg fik en ny tid et halvt år frem, hvilket så var i dag klokken 9:30.
Fordi det var første gang jeg skulle undersøges ordentlig, skulle jeg dryppe min øjne med Mydrum dråber en time forinden. Mydrum dråberne udvider purpillerne, så øjenlægen bedre kan spotte øjnenes tilstand, men slører også synet, så jeg var glad for at jeg havde briller liggende - for uden dem er alt ved en meters afstand sløret. Men fordi jeg er nærsynet så skal jeg have brillerne af når jeg fx læser i en bog eller ved min monitor.
Bruger ellers kun brillerne om aften når jeg ser tv, så det var noget nyt at skulle bruge dem foruden at se tv i dag. Slørheden skulle fortage sig efter minimum fire timer, hvilket jeg ser frem til, så jeg atter kan ligge brillerne fra mig.
Har fået en ny tid hos øjenlægen halvanden år frem - altså engang i august i 2025. Skal dog ikke tage øjendråber næste gang.


Men bortset fra det kører det nogenlunde. Savner at være kreativ i disse dage, men det kommer tids nok, selv om jeg mangler noget at fokusere min tid på.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Diabetes er lig med øjenlæge er publiceret 22/02-2024 11:52 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.