Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 10 måneder siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
8 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 4 måneder siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej dagbog, - Dagen punkt på dagen, ud over at ha hjulpet et par stykker... var da praktikanten kom, - det er en knægt fra 8. klasse. Han er ikke som de andre, - han er høflig og stille. Han minder mig lidt om mig som ung. Før jeg igennem min indre Jester, begyndte at se verden i et andet perspektiv. Han glæder sig til at komme op til mig, - og være 1 time og 30 min. Han keder sig ellers, - og jeg gætter på, at han er en del sammen med kvindlige pægagoer ellers. Så jeg er en anden indgangs vinkel.. Jeg har de sidste par gange vist ham nogle af de ting der er, - men hvis han skal være rigtig praktikant engang, - så havde jeg brug for at lære ham et par enkelte ting.. i sær hvis han vil noget inden for IT, - måske kan det bruges på andre felter også. Først, - Ingen ved alting inden for IT. laver du en kasse med IT viden, så er det første spørgsmål.. Hvad ved jeg ikke, at jeg ikke ved?! Jo mere du ved, at du ikke ved.. des bedre. Problemet er, når man tror man ved alt om kassen med IT. Det er i øvrigt generelt Pædagogisk tænkende folks største problem! De mangler viden om IT, og har alt for lidt erfaring.. Det gør, at de taler ud fra et uvidende niveau. Hvordan kan man se, om folk taler ud fra et uvidende niveau.. og blot taler papegøje? - Jo, - De kan hurtigt sige, at Skærm Tid er et stort problem.. at børn sidder ved skærmen for meget.. men det bliver straks mere difus, hvis man spørger dem om hvorfor det er et problem.. For så kommer deres manglende viden i spil..Det største problem er ikke skærmen, - men folks manglende viden om, hvordan man bruger skærmen!

F.eks udsagn "man bliver tyk af at sidde ved en computer... smil" NONSENS! har du prøvet VR, - jeg tabte mig 85 kilo på et år, ved at tage et par skærme på hovedet og game aktivt. Udsagn "man lære ikke at samarbejde med andre" - Nonsens.. Har du hørt om Multiplayer spil, hvor du skal samarbejde med andre for at få det bedste resultat? Vi mulitplayer gamere er vandt til at samarbejde, og gør det måske endda bedre end andre.

Hvis man kun tager afsæt i sin egen begrænsede viden om det, - i stedet for at spørge, - hvordan bruger man skærmen til dette? - så er det der problemet er.. Så er der de der åndsvage udsagn fra folk, der siger at man bliver glad af at se et træ.. Her bør man ikke tage afsæt i egen lyst, men forstå at den kan være individuel. Jeg keder mig f.eks når jeg ser et træ.. og flere af dem, bidrager ikke til spændingen.

anyway, - det jeg fik forsøgt at sagt til ham var, - at det er i orden at man ikke ved noget, - det værste er, når man ikke ved, hvad man ikke ved.. så spørg. Du vil skulle lede en del, for at finde svaret.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget IT med omtanke er publiceret 10/04-2024 14:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.