Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
10 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Hej dagbog, - okey, facebook koger over med især 2 ting. En kvinde der hellere vil møde en bjørn i en skov, end en mand..logic hos nogle kvinder er mangelfuld. Bjørne er farlige med sikkerhed.

Næste er køns spørgsmålet igen igen.. jeg ser anderledes på det, end andre ateister og folk fra venstre fløjen.. Da jeg blev født, var der ingen der spurgte mig om hvad jeg følte.. fordi der er irrelevandt.. det handler ikke om følser, det handler om hvad man ser! Køns spørgsmålet er ikke et "hvad føler du" men et .. hvad forventer folk at se, når de kigger på dig.. derfor giver det ikke mening at sige "ikke binær" - for hvordan ser folk der kalder sig det, anderledes ud end enten mand eller kvinde? - Ja, du kan godt ligne noget andet end det biologiske, - derfor har jeg ikke noget imod at adskille sex og køn.. men stadig under 2 hoved grupper, de grupper vi placere folk ind under, ud fra hvad vi ser.

jeg læste at en skrive at biologer var enige om det med køn, at der er mange.. okey, så vedkommende kender ikke Richard Dawkins.. han mener også at der kun er 2, - men at du selvfølgelig kan føle dig som du har lyst til.. det er bare ikke hvad folk snakker om når de taler køn, - det er hvad de ser..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fb koger er publiceret 05/05-2024 15:44 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.