25 dage siden

Det gode imod dem.

Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
No name girl
8 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
2 måneder, 15 dage siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Hej dagbog, - det var sidste skoledag i dag, - der var en enkelt elev, der ikke skulle i byen med de andre for at drikke sig fuld, han kunne godt drikke en eller to, men han drak sig ikke fra sans og samlig.. Det roste jeg ham for, og sagde at jeg heller aldrig havde været fuld, og at jeg godt vidste at der kan være pres fra "kammerater" og at man kunne være lidt udenfor så. Han var henne ved mig nogle gange og snakke, og jeg hilste også på ham en gang ekstra på banen. Han skulle hjem og grille med sine forældre! fedt, det er hyggeligt. Jeg havde også købt ind til grill aften med min far og min bror+ hans kone. Med italiensk is til dessert.

Så gik jeg i krig med kirken, - Hannerup kirke, hvor præsten havde været respektløs. Tænk over hvor stupid det er, ikke blot at lægge sig ud med en ateist, men en der har brugt 20 år på at lære alle de svar der er imod det de siger, og hvor deres svage punkter er.. at gøre en som mig sur. De havde sat noget i, med små babyer, der skulle leges ind i deres religion.. Så jeg påpegede at nu kendte man deres kirke, indoktrinering i en så ung alder som mulig, så de kan ha svært ved at komme ud af de forkerte tanker, som de bliver indoktrineret med, imens de prøver at finde ud af, hvordan verden hænger sammen... jeg burde nok ha tilføjet, at ikke engang Hitler jugend tog dem så unge..At nogle kan synes, at det er godt med indoktrinering i den alder, fortæller mig blot hvor galt det står til..

Det er derfor der ikke bør være religion i skolerne, - her bør der kun være lærering på det basale, og hvordan man lære, og hvordan man er kritisk.

tid til lidt moterhead med "God Was Never on Your Side"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det gode imod dem. er publiceret 17/05-2024 20:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.