1 måned, 8 dage siden

Pommes

Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
11 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
10 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
11 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
16 år siden
Hej dagbog, - Når jeg er færdig med at game og debatere på nettet, så skal jeg over for at købe nogle pommes frites. Far gider kun at ha spidskål hvis jeg også skal tvangsindlægges til at æde det. Selv om han sagde, at han gerne ville ha det, fordi han godt kan lide det.. og mor lavede det, til dem.. så fordi han mener, at han ikke kan nå at spise det hele selv..

Jeg så lige en kristen der forsøgte noget bullshit på en der ikke troer.. men hun gav op, hun gav op og mente at han var for skør at snakke med.. jeg er ligeglad, giver ham gerne tørt på,.. men det bliver ikke med venlige handsker på.. det bliver så jeg skal bede hans røv om, at give mig min sko tilbage..for jeg giver ham sådan en verbal røvfuld nu.. og venter bare på at give ham den næste.

Han mente i øvrigt, at livet var meningsløst for os ateister. what? meningen med livet kommer ikke uderfra i form af en gud, men indefra os selv! hvad vi har lyst til. Hvis der var en gud, og denne bedømte os.. ville livet IKKE give mening... Hvilket også er derfor, at en kristen mor, dræbte sit spædbarn, for at undgå at barnet kom til at "synde" og dermed havde fri passage til himlen. så nej, når livet er det eneste man har, så giver det hele netop mere mening. Så når man som ateist kan gøre alt, så kan man det samme som kristen! - for som kristen fortolker man biblen.. og nogle dropper at læse alt, og andre læser det der står.. og begge er enige om, at den anden part ikke er en rigtig kristen..

hende der opgav det kristne fjols, der sagde at det var ateister der er skoleskydere fordi de mente at livet var meningsløst.. dertil svarede kvinden, at hun som ateist ikke mente at livet er meningsløst (ligesom jeg skitserede det) - han svarede idiotisk, om hun var skoleskyderen.. suk, - prøver han den på mig, vil jeg spørge om han er på skolen da? jeg har ikke tænkt mig at være venlig...for alle der ikke er troede, er ateister.. og blot fordi der ikke er en udvendig mening, betyder ikke at der ikke kan være en INDVENDIG mening.. Den man selv skaber. Hvilket lægger godt i tråd med mit liv.. for jeg var mest deprimeret, da jeg tænkte og levede efter at kærlighed var meningen med livet.. Men da jeg revurderede min mening med livet.. så ændrede det sig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pommes er publiceret 08/06-2024 15:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.