27 dage siden

Svaret på det

Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
8 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
16 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
En træls fredag
David Hansen...
4 måneder, 9 dage siden
Gulv alene
Peter
24 dage siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
10 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
12 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Hej dagbog, - Hvorfor er det, at det føles som om, at folk har en intern snak, hvor folk sidder og siger "ja det er også rigtig" med hinanden. Når de så prøver deres lort udenfor den indforståede grupper, så får de verbale tæsk.

Først fik jeg den med "solen" igen.. Men jeg var klar, - så jeg brugte mit eventyr imod den. Jeg bliver ikke glad blot fordi jorden er nået så langt rundt om solen, at den er tættere på, og der dermed er større sandsynlighed for, at solen skinner. - Jeg er absolut ligeglad med vejret. indsæt sangen " I've No More F***s To Give!" - Det der kan få mig til at smile, er når jeg ser folk bruge deres tid og indsamlede penge på f.eks hjemløse. Altså dem fra USA f.eks, som ikke bare kan få fra staten., Solens skinnen er naturlig, - folk der hjælper andre, går ud over det de skal gøre.. Det får mig til at smile, at se at der er gode mennesker..Jeg tænker enhvert logisk menneske, ville kunne se hvad jeg mener.. Solen er naturlig, - ikke speciel. Folk der gør noget godt, er ud over det der er standard. Hvis solen var væk i et par dage, - så ville jeg være glad for at se den, - men den er der hver dag, om jeg kan se den eller ej..anyway, - Det burde være logik for burhøns.

Så var der en religiøs på nettet, der prøvde med den gamle.. "survival of the fittest" og.. vi ateister har ingen moral.. endnu en af de der ting, de fortæller hinanden intern..men når en ateist som mig så kommer forbi.. så smadre jeg det de siger uden nåde.. Det er derfor de bør forblive i deres grupper og sige den slags.. for kommer de ud til en af os, der har beskæftiget sig med deres pis i mange år.. så har de absolut ingen chance. I øvrigt er det dem der ikke har nogen moral.. for de prøver kun at gøre det, de mener deres gud vil ha dem til.. men hvis deres gud ændre mening.. så er de nød til at følge.. for de har ikke nogen objektiv moral! - hvilket man også kan se fordi, at de religiøse ikke kan blive enige om, hvad deres gud mener..

Anyway, - jeg håber han prøver igen :) jeg elsker at hakke på idioti der er let at smadre.. Det er min hobby.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Svaret på det er publiceret 18/06-2024 19:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.