19 år siden

Du smukke sol

Kursus
Hanna Fink (...
8 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
10 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
10 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
10 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
6 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
5 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
6 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
12 år siden
"Solen er så rød mor..." sådan starter en af de utallige smukke danske sange.
Det må siges at passe til dagen i dag, da solen både er rød, stor og smuk. Kunne jeg blot nyde synet sammen med min elskede mor, som jeg har gjort så tit i de yngre år, ville det være et skridt tilbage til tiden hvor alt forekom sorgløst og uden sygdom og død.
Tit kan jeg græde, når jeg tænker på mor eller mormor, og da jeg var hjemme ved far i weekenden og så på de gamle albums, kom tårerne trillende.

Jan og jeg har lige været i Holstebro og har købt combiovn og elkedel i børstet stål og dvd-spiller og et sengetæppe. Igen i dag har vi også handlet dagligvarer til den store guldmedalje. Det er nu dejligt at vi omsider har brugt lidt flere af julegavepengene på noget vi kan bruge.

Jeg har været lettere irritabel i dag, hvilket er gået ud over mine medstuderende. Lidt skræmmende er det, at mit horoskop (i Woman) stemmer nøje overens med de aktuelle fakta.
Håber at mit humør bliver bedre i morgen. Jeg har jo også været på farten hele ugen og stået op kl. 6:30 begge dage i weekenden.

Næste weekend tager vi til Silkeborg, hvis vi kan låne en trailer og henter de sidste arvestykker fra mormor. Det drejer sig om en stor kiste, som jeg forlængst har booket til sengetøj, og et rundt spisebord med 4 stole.

Nu vil jeg til at lave mad. Vi skal have rullesteg med svedsker og brun sovs og kartofler. Senere skal jeg planlægge danskundervisning til i morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Du smukke sol er publiceret 26/01-2004 17:23 af str-ponzz.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.