16 år siden

HULK og masser af tøj

Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
5 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
4 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
3 år siden
Advents legen....is no mo...
Kianna Kitte...
2 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
4 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
6 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
3 år siden
Det er en af de dage...
Kianna Kitte...
2 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
6 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
5 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
5 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
1 år, 4 måneder siden
Så gik den week-end eller rettere, den fløj af sted! Lørdag blev der gjort rent, vasket gulve og alt sådan noget kedeligt noget :-(. Det var hårdt tiltrængt efter en uge, hvor jeg kom meget træt hjem fra arbejde. Det er nyt arbejde - igen, igen - tøjsortering. Hold op, hvor findes der meget forskelligt tøj. Det skal til Afrika og de vil ikke have reklamer på tøjet for øl, sex og krig. De vil heller ikke have gennemsigtigt tøj.
Nå, det er faktisk lidt sjovere, end jeg havde troet (havde nu heller ikke tårnhøje forventninger) og så blev det altså week-end.
Lørdag har jeg fortalt, hvad gik med, bortset fra at jeg også skrev på kapitel 27-28 og 29 af min roman om drengen Freddy. De er næsten færdige og hvis de bliver det i denne måned har redigerings- og bearbejdelsesarbejdet kun taget 14 måneder. (ØH??)
Sømdag var slappe-af dag. Vi besøgte den mellemste af drengene og så en videofilm. Det var en af de efterhånden mange, der har en tegneseriefugur i hovedrollen, nemlig Hulk. Hvis I ikke ved det, så er det, kort fortalt en videnskabsmand, der bliver meget stor og meget grøn, når han bliver gal. Det lyder måske kedeligt og lidt fjollet, men faktisk er den medrivende og kan forstås som en film om traumer fra barndommen og undertrykt vrede, der slipper ud med stor styrke. HULK er en udmærket film og passede fint til en søndag, hvis eneste fejl var, at den var så kort.
Forresten har vi også istapper langs den ene ydermur. De er simpelthen flotte, men øv - så er der varmeudslip og vi isolerede ellers sidste vinter. (hulk)
Nå, nu er der kun fire dage til næste week-end :-))

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget HULK og masser af tøj er publiceret 26/01-2004 19:21 af Pia Hansen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.