10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
...... har influinza ........

grgr.... hovedet er som en defekt enhed, der kan skrues af....gid det var så vel :oD *GG* min hals gør ondt og når jeg gaber, "smækker" trommehinden....av... jajajajaja....jeg er et jammerhoved :oP
men jeg ser åbenbart frygtelig ud...." you look like shit" fik jeg at vide...hmmm... *tihi*

Jeg var nødt til at tage på arbejdet. Hmm...direktøren vil gerne have, at jeg er der igen til mødet med de ansatte.... hvis jeg skal på arbejde i morgen - så må jeg blive hjemme og slappe af. Jeg er ret træt....og det er ikke så underligt. Feber, koldsved og ja..stooop.. :o) har det ligeså godt ;o)

Min kæreste har fødselsdag i dag :o) 40 år. Jeg skulle lige sikre mig at det var rigtigt på nettet, for det eneste spor han gav var, at det var samme dag som statsministeren. I folketingets hjemmeside er dette ikke engang markeret - det er da for dårligt *GG* men jeg fandt da frem til hans biografi. Og min kæreste fik en ny mobilos. Han synes, at et kæmpe knuz havde vcæret nok :oP *GG* han er så sød....jeg gik over til hans arbejde og gav ham gaven ;O)

På arbejdet har jeg fundet ud af, at min tidligere boss absolut ikke er én, som gør mig tryg på arbejdet. Jeg har det temmelig utrygt med ham. Måske snarere...han irretirrer mig helt vildt og jeg har bare ingen respekt for ham. Kors, hvor er jeg glad for at jeg ikke har noget med ham at gøre mere..... jeg render rundt i en verden af fladpander...og bliver vel ligesom dem. Måske er det derfor det passer mig at være der. Ja, det har jeg faktisk tænkt på før.

Men jeg har dårlig samvittighed. Jeg burde være der til mødet. Slemt at denne her "dygtige pige"-syndrom kan være så destruktiv....

Ellers har jeg været spændt på om der var nogen reaktioner på min lidt detaljerede dagbog den anden dag. Jeg tror jeg gør det "værre" end det er. Det er nok slet ikke så anderledes end alle andres verdener. Mere eller mindre. Stort set.

Nå, jeg vil putte mig....se lidt på kassen. Måske er der noget man kan grine af.....

PS. En ung dame, som jeg elskede med for et pr. år siden er begyndt på arbejdet :oP *GS* ret sjovt....faktisk, selv om jeg ikke kan forestille mig gøre det igen. Dertil er hun vist ...og ja, sådan var det da også dengang....hmm...eller hvad ? Det kan jeg ikke huske...nej, jeg synes mere hun er en veninde. Som en slags lillesøster, som jeg passer på. Alligevel kunne jeg ikke lade være med at prale ( det må det være, når det er uopfordret ) med at fortælle det til F.
Hun inspireres af min måde at se tingene på. Hun har gang i 2 mænd og gør det - ret godt *nikker* ... men det er selvfølgelig på eget ansvar. Jeg må hellere fortælle hende, at der er langt imellem "sådan nogen" som os - og at hvis man ikke er ærlig og melder klart ud fra starten om ens ståsted - ja, så får man helt sikkert problemer på et tidspunkt. Men det må hun jo selv finde ud af :O) hendes ansvar - ikke mit.

Jeg mødte også manden af parret i dag. Hun saaavner mig. NU skal det altså snart være. Ja....:o) den første fri weekend - så skal jeg nok invitere dem *hæhæ* ;o) *SF* .....dejligt at hungre efter det og høre hun også gør .... mmmhhhhmmmmm...det skal nok blive godt *slikker sig om munden*

Kærligst

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget influinza er publiceret 26/01-2004 19:41 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.