18 år siden

Crashed ?

!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 2 dage siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Igår var jeg god igen. Altså med at træne. Fik fri fra arbejdet, tog hjem og skiftede tøj. Løb ud i stormen. Det er længe siden jeg har mærket en storm, og vist første gang på en løbetur. Jeg kunne selvfølgelig ikke løbe så hurtigt, og retur-ruten måtte jeg skippe og gå hen over sten, muld og kunne spise lækre bær.
Der skete noget nyt i denne her tid.

Jeg kom i tanke om, hvordan min x-mand og jeg skændtes. Jeg blev ked af det. Ulykkelig. Ikke over ham som sådan, men at jeg tilsyneladende har det mønster i mig. Temperamentfuld. Fanden i voldskhed, og at jeg ikke vil finde mig i noget. Blive "angrebet", og netop "forsvare"..... i stedet for at tage det roligt.

Er det derfor jeg altid finder de søde og rare kærester ? Så jeg kan undgå at blive konfronteret denne side af mig ? Så jeg holder det i ave ?

Eller var jeg ikke mest ulykkelig over at en elskede behandlede mig så dårligt ?

Jeg elskede ham jo så HØJT. Hvordan kunne han være sådan mod mig ? Senere blev han så hadefuld, bitter og mere ond. Hulk.....av.....hjerte behøver vel ikke betyde smerte ?

Hvad trickede det ?

Det kom bare op i mig. Kroppen fik den frem - dén følelse....af at kæmpe imod vinden. Kæmpe med min krop og sindet fulgte med...

1. Havde et ubehageligt fællesmøde med en meget bestemt dame. En agressiv kvinde. Jeg sad og forestillede mig, hvordan hun fortjente at blive bundet, chikaneret og ydmyget. Så gal var jeg over hendes måde at snakke til mig på. Så overskridende. Som de andre sagde, de kunne godt se at jeg stejlede. Stejlede ? Det var bare "Back off !" - attitude fra mig af.

2. Den unge dame generer mig stadig i sindet. Vil gerne have konfrontationen, men har jo ikke rigtig ord på hvad hun har gjort for at bringe mig i den situation. Kun at hun elskede/elsker mig, og behandler mig uanstændigt og grimt.

3. Mailede hele dagen med Doc. Sjovt. Alvorligt....han sendte en historie om et gaaaaammelt par på 80 og 72 år, der skulle giftes - og det eneste de ønskede var: kaffestel. Blev forvirret....tænkte lidt over det. Og svarede: Skal vi ikke ønske os et fedt anlæg ????

Han referede hele tiden til en reklame, han havde set. Da jeg kom hjem checkede jeg den. 14.395 kroner ?? !!! Grinte højt....har han spist søm ? :o) Nå...tænkte over det igen. Lavede sjov om det, fortalte om det. Det har jeg da ikke råd til. Er det noget vi SKAL ønske ? :o)

Tror jeg ville skræmme ham væk med det :o)

Min date gik i vasken. Datter fik ørepine om natten, og hun var hjemme. Ærgeligt, men det passede mig faktisk, fordi der var ret hektisk på arbejde. Og jeg har fundet ud af, at jeg har glemt at gøre en rutine.... :( så jeg står med en opgave for en hel måned, som jeg skulle have checket hvert uge....

Ellers er jeg stadig energisk. Mit hjem bliver så pænt.....lidt vildt at se hvordan jeg render rundt.

Har ikke kontaktet min lærer på uddannelsen. Har ikke lige overskuddet til det. Jeg tror jeg er igang med at bygge en rede, og bygger mig selv op.

Jeg er blevet meget mere kropsbevidst. Spiser dog en del mere. Også kager og kiks på arbejdet. Jeg skal lige vænne mig til mit nye liv.....

FFF ringede på arbejdet igår. Kun kort. Det er glippet, tror jeg. Kunne ellers godt bruge den nærhed og glæde for mig.

Energien er kørt op, ja. Men jeg skal nok crashe. Det virker kunstigt på en eller anden måde. Idag kan jeg mærke at jeg er ked af det indeni. Og jeg skal indhente en del arbejde...pyha. VIL holde weekend, vil IKKE arbejde med tingene i weekenden. Sådan må det bare være.


Søde hilsner
~SommerFuglen~

PS:
Ringede til Marina for at sige farvel. Hun rejser. Mindede hende om et dokument, der er vigtigt for hende :o) hun mener staig jeg burde hedde: Theodora = Guds gave. Sjovt at det lige var dét at jeg skulle. Så fik hun også fundet en ½ times ansigtsbehandling til dén by hun skal hen til ;o) *GS* ja, livet er nogen gange mystisk....og helt igennem naturlig med at hjælpe ved bare at ....være :o)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Crashed ? er publiceret 02/09-2005 11:38 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.