18 år siden

Feber :o) nej...jo...

Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Syg....snøft, host, ondt i hovedet og feber.... øv, og jeg gad ikke engang gå i seng i nat. Jeg keder mig egentlig alene....altså jeg mener. Jeg har behov for at være alene, men hvor ville det være fedt med én jeg er total forelsket i og glad for, som gik og nussede mig......

hvem skulle det være ?

Nu er jeg jo så heldig at den unge dame er blevet gift, så der er ingen fare for at hun pludselig ville kræve mig alene i sit liv. Jeg ville ikke kunne. Stadigvæk. Jeg er virkelig indbegrebet af urealistiske drømme. Og dog....da Mr. Big Guy spurte om jeg ville tage ham ind i mit hus, så svarede jeg uden tvivl - ja. Han er musiker. Dejlig. Stor, og et stort kærligt menneske. Jeg er meget glad for ham. Mere end det. Ville han leve et liv med mig. Så var jeg ikke i tvivl.

Og sådan er der forskel på folk.... :o)

Ville han acceptere mig som jeg var ?

Ja...elske mig som jeg var ? Ja....respektere mig som jeg var ? Ja... ville han have modspil ? Ja ? ! Helt sikkert - det er sq da det jeg aldrig kommer med..... :o)

Hmm.... godt, at skrive om det ;o)

Hov....kan mærke at feberen er væk ! :o) Jeg har også nyyyyst, pudset næse helt vildt idag :) ...tror jeg vil ind og se til boghandleren :) ....MÅ finde "Drageløberen" - jep....fik læst 3-4 sider af den hos min HF-kammerat i hans hjem på Nørrebro. Har savnet og haft en længsel efter bogen... tihi...men det er jo også længe siden at jeg har haft en fiktionsbog i hånden ;o) endnu en manifestation af mit nye liv.

Forresten droppede min fødselsdagsparty for idag. Ja, jeg blev jo syg - kunne være det samme. Men nej, det er ikke derfor. Jeg er bare ikke klar til at fejre mig selv :o) slet ikke klar med mad og kager til alle de mennesker, so jeg ved vil have lyst til at fejre dagen med mig. Nu har jeg allerede inviteret gamle kolleger til åbent hus på tirsdag.... :D ved hvad der forventes... :) har bare denne her indre kamp med at jeg så skal gøre en indsats for ...min fejring. Det kan da ikke være mere underligt, vel ? :P *Griner*

Tog på arbejde igår, trods feber...og alt det der :) men jeg er så glad for det. Var ude i æteren, og det gik godt med interviewet. Direktøren syntes jeg skulle tage den. Jeg afslog - og det er jeg egentlig lidt ked af. I det hele taget kan jeg godt træde mere i karakter - der er ikke noget at være bange for :) - de har ansat mig for de potentialer der er i mig ;)

Den unge dame kommer snart hjem :) jeg er underlig. Men jeg elsker hende....fuck.... :) jeg må bare tage alle de følelser der hører med til det forhold. Kan ikke andet :) smiler stille med en lykkefølelse inden i mig.

Søde hilsner

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Feber :o) nej...jo... er publiceret 20/08-2005 16:05 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.