18 år siden

Crashed ?

Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 2 dage siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Igår var jeg god igen. Altså med at træne. Fik fri fra arbejdet, tog hjem og skiftede tøj. Løb ud i stormen. Det er længe siden jeg har mærket en storm, og vist første gang på en løbetur. Jeg kunne selvfølgelig ikke løbe så hurtigt, og retur-ruten måtte jeg skippe og gå hen over sten, muld og kunne spise lækre bær.
Der skete noget nyt i denne her tid.

Jeg kom i tanke om, hvordan min x-mand og jeg skændtes. Jeg blev ked af det. Ulykkelig. Ikke over ham som sådan, men at jeg tilsyneladende har det mønster i mig. Temperamentfuld. Fanden i voldskhed, og at jeg ikke vil finde mig i noget. Blive "angrebet", og netop "forsvare"..... i stedet for at tage det roligt.

Er det derfor jeg altid finder de søde og rare kærester ? Så jeg kan undgå at blive konfronteret denne side af mig ? Så jeg holder det i ave ?

Eller var jeg ikke mest ulykkelig over at en elskede behandlede mig så dårligt ?

Jeg elskede ham jo så HØJT. Hvordan kunne han være sådan mod mig ? Senere blev han så hadefuld, bitter og mere ond. Hulk.....av.....hjerte behøver vel ikke betyde smerte ?

Hvad trickede det ?

Det kom bare op i mig. Kroppen fik den frem - dén følelse....af at kæmpe imod vinden. Kæmpe med min krop og sindet fulgte med...

1. Havde et ubehageligt fællesmøde med en meget bestemt dame. En agressiv kvinde. Jeg sad og forestillede mig, hvordan hun fortjente at blive bundet, chikaneret og ydmyget. Så gal var jeg over hendes måde at snakke til mig på. Så overskridende. Som de andre sagde, de kunne godt se at jeg stejlede. Stejlede ? Det var bare "Back off !" - attitude fra mig af.

2. Den unge dame generer mig stadig i sindet. Vil gerne have konfrontationen, men har jo ikke rigtig ord på hvad hun har gjort for at bringe mig i den situation. Kun at hun elskede/elsker mig, og behandler mig uanstændigt og grimt.

3. Mailede hele dagen med Doc. Sjovt. Alvorligt....han sendte en historie om et gaaaaammelt par på 80 og 72 år, der skulle giftes - og det eneste de ønskede var: kaffestel. Blev forvirret....tænkte lidt over det. Og svarede: Skal vi ikke ønske os et fedt anlæg ????

Han referede hele tiden til en reklame, han havde set. Da jeg kom hjem checkede jeg den. 14.395 kroner ?? !!! Grinte højt....har han spist søm ? :o) Nå...tænkte over det igen. Lavede sjov om det, fortalte om det. Det har jeg da ikke råd til. Er det noget vi SKAL ønske ? :o)

Tror jeg ville skræmme ham væk med det :o)

Min date gik i vasken. Datter fik ørepine om natten, og hun var hjemme. Ærgeligt, men det passede mig faktisk, fordi der var ret hektisk på arbejde. Og jeg har fundet ud af, at jeg har glemt at gøre en rutine.... :( så jeg står med en opgave for en hel måned, som jeg skulle have checket hvert uge....

Ellers er jeg stadig energisk. Mit hjem bliver så pænt.....lidt vildt at se hvordan jeg render rundt.

Har ikke kontaktet min lærer på uddannelsen. Har ikke lige overskuddet til det. Jeg tror jeg er igang med at bygge en rede, og bygger mig selv op.

Jeg er blevet meget mere kropsbevidst. Spiser dog en del mere. Også kager og kiks på arbejdet. Jeg skal lige vænne mig til mit nye liv.....

FFF ringede på arbejdet igår. Kun kort. Det er glippet, tror jeg. Kunne ellers godt bruge den nærhed og glæde for mig.

Energien er kørt op, ja. Men jeg skal nok crashe. Det virker kunstigt på en eller anden måde. Idag kan jeg mærke at jeg er ked af det indeni. Og jeg skal indhente en del arbejde...pyha. VIL holde weekend, vil IKKE arbejde med tingene i weekenden. Sådan må det bare være.


Søde hilsner
~SommerFuglen~

PS:
Ringede til Marina for at sige farvel. Hun rejser. Mindede hende om et dokument, der er vigtigt for hende :o) hun mener staig jeg burde hedde: Theodora = Guds gave. Sjovt at det lige var dét at jeg skulle. Så fik hun også fundet en ½ times ansigtsbehandling til dén by hun skal hen til ;o) *GS* ja, livet er nogen gange mystisk....og helt igennem naturlig med at hjælpe ved bare at ....være :o)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Crashed ? er publiceret 02/09-2005 11:38 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.