18 år siden

aleneaften

Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
det er lidt mærkeligt. Jeg er alene i aften. Jeg og K er ved at finde en måde at være på, både om aftenen og om morgenen. En vis rytme, som han kan lide. Og som jeg kan lide. Han var rimelig overrasket over, at jeg sad og skrev, og chattede en times tid igår....han er vist slet ikke vant til det. Og jeg følte jo ikke det var så meget :o) mig vanedyr....

Jeg har svært ved at være alene...og jeg bliver usikker...men det har vi læst er typisk for jomfruer :) han har så mange strømper, tøj og guf her, så jeg har ikke noget at være bekymret for. Han giver sig mere og modtager mere end han siger han vil :o) han er meget sød, omsorgsfuld, hensynsfuld og ikek mindst en snakkemaskine *hahahaha* og hans latter smitter så meget at det er fedt. Nyder hans selskab. Meget ;O)

Nå, fik mig taget sammen til at skrive til den gifte mnad - om igen. Her er den :O)

Forresten, så har jeg skrevet den unge dame helt ud af mit liv. Kan se hende på afstand, men ikke mere. Jeg håber hun ser at jeg nu kysser med en anden. Og jeg gider end ikke snakke med hende. Jeg skammer mig over hvad der er sket. Slut. Og hun har vist gjort det samme. Hun er holdt op med at skrive i sin dagbog.....og holdt op med at kigge ind til min profil. Godt. Det er som det skal være.

Her er mailen jeg skrev i aften :)


Kære Du-Gifte-Mand :)

Jeg havde sørme ellers svaret dig en ordentlig bid, men det forsvandt i dating-sitets system. Hmm :) men det må jeg tage som et tegn på, at sådan skulle det være ;)

Kort update:
K og jeg er meget sammen, og det er nok første gang at vi ikke er sammen i aften. Vi har det godt i hinandens selskab, og vi får hygget og grint. Vi kan ikke dyrke ret meget sex sammen, da jeg jo får behandling nu for en lille infektion, som klinikken ikke kunne sige hvad var. Det kan ligeså godt være pga. trusseindlæg m.m. Vi krydser fingrene for at der ikke er noget, også kan vi rigtig dyrke hinanden på fredag, hvor jeg får svar.

Jeg har nu ikke haft nogen sygdom igennem mine vilde single år - så er det ret ærgeligt at det lige skulle være med en fyr, som jeg gerne vil lære godt at kende. I det mindste er det så ikke sex der er i fokus - selv om vi kan tænde hinanden med vores nærhed.

Ja, du må passe på. Jeg har fundet ud af, at der egentlig ikke skal meget til. Berøring af hinandens sekreter er nok. Fingrene der leger med mig, er nok. Vildt. Så...ja, jeg ved ikke hvad jeg skal sige - det er bare tankevækkende. Heldigvis er jeg ikke bange for hiv - overhovedet......kan slet ikke klare tanken, hvis det er !! Gynokologen fortalte at hiv-smetten er godt igang blandt .....her i byen. Ok... og uha... :o.


Jeg er altid glad for at høre hvordan du har det. Og den del med din far, synes jeg er smukt. Endelig er hans søn blevet så voksen, at I kan have fortrolige snak. Det må jeg sige er misundelsesværdigt :) og værdifuldt.

Jeg har også savnet dig mere og mere. Vi har nogen gode snak. Vi HAR fået opbygget et godt tillidsforhold, som er svært at forklare på anden måde end at det på sin vis er meget kærligt og baseret på tillid og respekt. Dejligt ;)

Hmm...ham manden, som jeg skrev med ? Han har ikke skrevet til mig igen efter nogle gange. Jeg går udfra at han er her, men det er lidt underligt at jeg intet har hørt. Han vidste at jeg var på hotellet i sidste uge, hvor han skulle bo mens han var her. Well... :o) sådan var det nu også bedst, da jeg jo ikek kunne gøre ret meget andet end byde min numse til afstraffelse over at være en slem pige :oP *GS*

K er monogam. Typisk mig at falde for en, som er så gammeldags med forhold. Men jeg har det godt med det. Ihvertfald lige nu. Og der er al mulig grund til at have det rart med ham. Han ved at jeg har haft et kærlighedsforhold her til foråret, så på den måde har han også accepteret min biseksualitet. Han er lige kommet ud af et forhold i DK, fordi han absolut ville hertil. Så han har også rigeligt at tage vare på i sit følelsesliv :) Jeg skal bare finde en balance i mig selv, for jeg kan se vi kan lave meget sammen med tiden, som er aktivt, hyggeligt og sjovt. Jeg kalder ham min skøre ;o) så er jeg vist hende den søde og frække :oP

Undskyld at jeg kiksede med mit svar i første omgang, så du måtte vente nogen dage på nyt svar :)

Jeg har fortalt K, at jeg har "mine mænd og par". Vi har aftalt at vi tager en dag ad gangen, og at vi ikke er kærester. Det er nu mere ham der siger det. Ikke fordi han ønsker at kysse flere piger (siger han), men mere fordi han stadig har en følelsesmæssig proces igang.

Jeg har fået nogen spændende tilbud af nogen nye profiler herinde....sørens osse - endelig nogen til S/m *GGG* også kan jeg ikke rigtig få mig selv til det, da jeg ønsker at falde lidt til ro (og komme ud af seksuel risiko-adfærd) og gerne med K)

Nok om det nu :) jeg skal i seng.....

Kys og kram,
~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget aleneaften er publiceret 15/09-2005 00:07 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.