Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Hej dagbog, - jeg har lige fået lavet min første digtsamling. Det er et uddrag fra min digtsamling med tilnavnet "De lykkelige, Ulykkelige" Den del jeg har taget med er så de "ulykkelige" Det er en samling på 14 digte (13 + et ekstra digt) 13 er jo lidt uheldig. Så har jeg en forside og en indholds fortegnelse og selvfølgelig også et forord :)

I den er mit nye alliterations digt.."det lille lys" som selvfølgelig ikke er et udtryk for håb..men for det lys jeg har hamret ned i jorden i vrede.

Det har jeg iøvrigt sendt til pennen.
Nå men jeg skal iøvrigt ha tabt mig lidt, :) ikke fordi jeg skal se godt ud for andre..men fordi min krop har bedre af det. altså, hvis der var en der kunne lide mig bare fordi jeg vejede lidt mindre..så ville jeg aldrig ha vedkommende..for man skal ikke li mig for mit udseende, men for det der er indvendig..men det er så heller ikke nogen mulighed..for jeg har kastet alt det "gode" af mig..

--
Jeg sad lige og tænkte over dem der snakker om lykke piller..og ryster på hovedet..hvordan skulle kemi fjerne logiske tanker, hvordan skulle det fjerne fortiden..hvordan skulle det fjerne fakta? Uanset hvad, ville jeg altid minde mig selv på det,- fakta er fakta..det er ikke bare tynd luft.

Men jeg ville aldrig drømme om at bruge sådan noget, - det løser intet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min første bog er publiceret 04/05-2004 19:03 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.