Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
2 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Kære dig!

Ja jeg tør dårlig tælle de dage jeg ikke har været her.. Ja og jeg kunne komme med en million undskyldninger for det, men det vil jeg ikke, jeg vil der imod bare fortælle dig at jeg stadigvæk lever..

Humøret ja det er kommet lidt med solen...

Men jeg føler nu allligevel at der mangler noget, et sted dybt i mit hjerte har jeg hvad jeg skal have, kan faktisk ikke forlange mere, men et andet sted dybt inde er de tanker og følelser omkring de mennesker jeg har mistet, både levende og døde.. Ja de levende.. Dem mister man fordi man følger ens hjerte, men det har vist sig at være godt...

Men jeg mangler altså stadigvæk noget, det er som om at det tomrum de mennesker de fyldte, de ikke rigtig kan blive fyldt op igen, har mødt utrolig mange nye mennesker her nu, og jeg holder utrolig meget af dem, men ja jeg tror aldrig at det tomrum han har lagt, det nogen sinde bliver fyldt ud igen.

Jeg kom til ved en fejltagelse at sende en mail til ham for ja nogen måneder siden, havde faktisk glemt at jeg havde hans e-mail stadigvæk, jeg tror aldrig jeg har modtaget en så vred mail før, jeg undskyldte (dum som jeg er) og slettede hans mail adr. (det har jeg så nu også fortrudt) men ja han troede sikkert at jeg gjorde det for at snage.

Min uddannelse ja den kører på skinner, jeg arbejder fra 7 morgen til 19 aften sover et par timer ja også arbejder jeg igen, for det meste sover jeg omkring 5-6 timer dagligt, men det er da også rigeligt..

Min mor har fået det bedre, hun blev opereret i torsdags, og er kommet hjem igen, mange bekymringer omkring hende er så småt ved at forsvinde igen, det var dejligt..

Nå vil arbejde lidt inden jeg skal i seng..

XXX

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lever endnu er publiceret 10/05-2004 22:15 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.