17 år siden

Savner

Stemme
Halina Abram...
4 år siden
19-03-17
Hannah White...
4 år siden
Kedsomhedsdræber
Sean
10 måneder, 13 dage siden
Julestemning
Ruth Christe...
5 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
7 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
7 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
4 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
7 år siden
Kære dig!!

Tiden går nogen gange alt for stærkt for mig, den går så stærkt at jeg nogen gange glemmer det virkelige i livet, nemlig ens venner. Jeg har forsømt mange af dem, ja og lige nu her mid om natten sidder jeg og har bare lidt tid, kvalitets tid kan du også kalde det, men hvem er det lige som er oppe på den døde tid af dagen?? Ingen..

Ja jeg må sgu indrømme at jeg savner en masse i øjeblikket, jeg savner de fleste af de "venner" man har over nettet, både her fra fyldepennen og andre steder fra, men jeg tror nu helt at flokken her fra har "glemt" mig, men jeg har nok selv været skyld i det. Ja faktisk efter at jeg flyttede herop, så vendte alle sig om kiggede den anden vej og gik igen. Det var som om at da jeg boede alene på Fyn og ikke havde nogen at snakke med andet folk over nettet, ja så var jeg god nok, så havde folk tid til mig, men nu?????? Nu er der INGEN!!!

Mit humør er meget svingende, til tider kan jeg næste græde over alt, bare jeg ser det mindste som kan virke sørgeligt i fjernsynet så græder jeg også, sådan plejer jeg aldrig at være, men måske det er meningen???

En ny dag truer imorgen, og den kamp vil jeg tage op...

XXX

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Savner er publiceret 21/05-2004 02:52 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.