Brunkager
Hanna Fink (...
6 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
9 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
8 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
6 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
7 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
7 år siden
Start?
Christian Ba...
7 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
6 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
6 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
6 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
5 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
5 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
6 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
3 år siden
Kære dig

Ja jeg må nok lige indrømme at det bare har været en kanon lang dag, vi startede på skole idag og ja hvorfor lige en torsdag?? Torsdag er den eneste dag på ugen hvor vi først har fri kl 15.25, det er bare så træls.

Ja igår var det godt nok trist at skulle sige farvel til dem jeg havde arbejdet sammen med, men sådan er det jo. Nu skal 12 uger bare lige overstås pluds selvføglelig 4 ugers ferie, men så igen ud og arbejde noget tid også til januar ja så er det eksams tid. Puuuu jeg frygter det næsten allerede, men hvad jeg skal nok klare den..

Jeg havde aftalt med Jeanette at jeg skulle kører med hende i dag og i morgen, ja og jeg må nok lige også her indrømme at blondine det er ihvertfald noget hun er med meget stort B.. Ja oki nu er jeg jo også grov ved hende, jeg mobber hende så snart jeg kan komme til det, men selvfølgelig inden for rimelighedens grænser, jeg gør det selvfølgelig kun fordi jeg ved at hun kan klare det, ja også kan jeg sgu så godt li hendes grin.

Jans mor ringede og fortalte mig at hun i dag havde været på sygehuset til undersøgelser, hun har mange smerter i maven og de ville godt tjekke det, men de kan ikke finde noget, så nu skal hun ind til en scanning her om noget tid..

Ja og mig.. Ja jeg har bare enormt mange smerter stadigvæk i min venstre side af halsen, igår da jeg var hos lægen der sagde han at han godt kunne se jeg var noget rød, men at der ikke var nogen bakterier, så jeg skal bare vente på at det går væk igen, men helt ærlig hvis det bliver ved sådan her så kan jeg godt sige dig at så skal der noget mere til end bare lige at sove og drikke koldt..

Jeg kan mærke på mig selv i dag at jeg bare havde så meget energi, da jeg skulle i skole, men så snart jeg så Mette I og Mette Panik, ja så dalede meget af min energi, det er som om at de bare opsluger den, ja og ikke noget med det, så har jeg været utrolig meget i tvivl om jeg havde noget i hovedet for Mette I bestilte ikke andet end at sidde og glo på mig i timerne, men folk sagde der ikek var noget.. ;0) hvis hun fortsætter sådan så er jeg nød til at spørge hende om jeg har noget for det kan jo været at hun kan se noget andre ikke kan.. (sådan en forbandet kælling) ja ja tænker du sikke nogen ord jeg bruger men helt ærlig, hun har bare haft så travlt med min veninde Pia, da hun gik hen og blev syg, der var ikke den ting Mette ikke ville vide om Pia, ja og tilmed så vider gav hun også oplysning til andre omkring Pia, derfor en fanbandet ....

Nå dagen har været enormt lang, jeg vil gå i seng..

XXX

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lang dag er publiceret 27/05-2004 21:26 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.