Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Hey dagbog, - Jeg lå og tænkte nu til morgen, på hvordan mit liv ville ha været anderledes hvis jeg, den eneste gang muligheden måske lå der, havde valgt at følge kærlighedens vej.

Jeg ville aldrig ha været her, aldrig ha forfattet de fleste af mine digte...alt ville ha stoppet ved "smile to me". Jeg kunne nemt skrive hvorfor jeg valgte som jeg valgte, men hvad betyder det? Havde jeg vidst at mit valg ville føre mig hertil, ville jeg ha gået den anden vej.

Havde jeg valgt rigtig dengang, ville denne pc være slukket..og den anden aldrig installeret. Havde jeg valgt rigtigt, ville kun fantasien ha sat grænser for mine drømmes lykke.

Jeg ville aldrig ha mødt min bedste veninde, eller nogen anden fra nettet for den sags skyld. Og hvor meget jeg holder af disse venner, ville jeg med glæde ofre venskabet..kunne jeg gå tilbage i tiden, ville jeg lade det sagte være usagt, og erstatte det med andre ord.

Selv du min dagbog, ville være slettet af en alternativ eksistens. Listen af folk jeg aldrig ville ha snakket med er lang, men den ville nok ha været erstattet af en anden.

jeg vil høre "3 doors down" med "here without you"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den skæve skæbne er publiceret 24/08-2004 09:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.