skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
brænde
Peter
9 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Kære Dagbog.

Lettelsens suk. Har færdiggjort min rapport fra sidste modul af mit studie. Jeg er ganske godt tilfreds med resultatet. De sidste par timer har jeg siddet med benene oppe i sofaen, hygget mig med et tegneseriealbum og en kop komælkefri kakao. Dette udløste efter et par timer en voldsom virketrang, hvorefter jeg gik i gang med at researche til mit speciale. I guder, hvor hænger der mange små lyserøde memo-sedler på det kæmpe stykke papir, der udgør en ekstra hjerne for mig i forsøget på at skrive et gennemarbejdet, velovervejet og godt produkt. Men nu er jeg også ved at være køjeklar. Når jeg slukker for computeren, så er det lige på hovedet ind i seng, efter den obligatoriske tandbørstning m.m.

I morgen skal jeg om til min tidligere sambo og se hendes nye lejlighed. Det er godt nok længe siden, at hun flyttede, men det er ikke lykkedes os at finde en dato, hvor vi begge kunne afse tid til at ses. Jeg ser frem til at være sammen med hende igen.

Så har jeg i øvrigt også været så nysgerrig, at jeg var inde og kaste et blik på dagbogsstatistikken. Jeg kan konstatere, at overskrifter, der udtrykker lidelse, nydelse eller sex (det har jeg godt nok ikke prøvet endnu) scorer de højeste antal klik. Menneskers trang til at svælge i andres intimere detaljer er godt nok bizar. Det må jo være sådan noget, der får os til at give efter for nysgerrigheden sådan en overskrift vækker. Eller måske er det - ved lidelse - et lille håb om, at man måske kan være med til at hjælpe et medmenneske i nød? Den tanke kan jeg faktisk godt lide. Det er bare så pokkers svært i cyberspace - man kan næsten ikke andet end udtrykke medfølelse. Der er dog godt nok set eksempler her på Pennen på, at det har været muligt for en pennebruger at hjælpe en anden pennebruger i fysisk forstand.

Måske skulle jeg prøve det der med sex i overskriften? I så fald skal du nok høre nærmere om min lille undersøgelse, kære Dagbog. Hæ, hææ ...

Nu godnat - drøm sødt.
Maryanna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sex? Det må Jeg Prøve. er publiceret 11/10-2004 22:10 af Maryanna Morthensen (maryanna).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.