if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Jeg fik lige ” fikset ” en halv fridag i morgen. Skulle ud og hente den sidste kunde, med udsigt til at holde fri bagefter, og hvad sker der så !! BUUUUM og hele venstre forparti på bilen vipper ned. Hmm jeg ringer til værkstedet og beder dem om at sende en mekaniker, da jeg overhovedet ikke har lyst til at prøve - om den nu kan køre, hvis jeg nu forvolder mere skade. Så hellere lade en mekaniker tage ansvaret og skraldet. Mekanikeren og jeg byttede bil på vej tilbage til værkstedet !!

Hejse bilen op, tjekke tjekke, en sprungen fjeder – aldrig set før. Hmm ud på lageret, tjekke tjekke, ingen reservedele hjemme, ordre sendt til Tyskland. Hmm

De regner med at have fjederen hjemme fra morgenstunden, og jeg kan være køreklar i morgen formiddag. Jeg er taknemlig over at jeg var under 10 km/t da bilen faldt ned. Tanken om hvad der kunne have sket hvis jeg havde været i fart, er skræmmende !! Så selv om det irritere mig grænseløs med en halv fridag/arbejdsdag, så hellere det, og livet i behold.

Da jeg ringede og fortalte min far, at jeg havde bevilliget ham en fridag i aften da bilen stod på værksted, var hans første kommentar – hvad har du kørt ind i. Hmm det kalder man tillid !! Nej jeg måtte le lidt af hans konklusion på mit værkstedsbesøg, og forklarede ham sammenhænget.

Jeg fik Claus til at hente mig på værkstedet, og kørte ham hjem inden jeg hentede min far. En af hundene havde bidt hans bælte over, og han gerne ud og købe en ny. Det endte med 2 nye bælter, en sommerjakke og et par bukser. Derefter kørte vi ud og fik købt et par nye træsko, da de også havde markeret deres tilstedeværelse på dem. Så nu er han ” næsten ” blevet hel præsentabel at se på.

Jeg fik ham jaget ud og besøge nogle af hans gamle venner her i aften. Han er ikke typen som bare kommer, og slet ikke uden grund !! Det samme gælder skam også her, hvor vi som regel skal invitere ham først. Selvfølgelig med undtagelse når han kommer og henter mig om morgnen ;-)

Jeg vil til at finde min seng inden Claus jager mig ud af den igen. Han har fået besked på, at jeg skal op inden han kører i morgen kl. 5.00.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Arbejdskadet er publiceret 12/04-2005 23:01 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.