17 år siden

Festen slutter

End og week
Martin Micha...
2 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
13 år siden
Noget om kærlighed og kru...
Susann Kokan...
3 dage siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
7 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
5 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
4 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
2 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
4 år siden
Hejsa jeg kunne også fylde min dagbog med masser af roser fra fyldepennetræff som virkelig var en social menneskelig fest en af de bedste oplevelser for i år. vil da lige tilføje et tak til Hosbo også for gæstfrie pladser til overnatning åå morgenmad.

Det er som om hele verden køre helt sammen for mig at jeg ikke endnu har sat tempoet ned sidste uges begravelser (torsdag min far, fredag min svogers mor) direkte til fyldepennefesten som varede længeeee. jeg landede efter en dejlig snak med Vivian i sommerhuset lidt før midnat søndag. besluttede sove på mit job broen hvor jeg var klar til skibe kl 05 mandag.

Mandag efter job hentede jeg min hund hos mor åååå kørte derfra på besøg hos C & K den havde huset fyldt med børn og børnebørn sååå besluttede tage afsted igen, men mens jeg stod udenfor snakkede med K tog afsked forlod de andre gæster huset ååå jeg blev lokket ind igen fik fremragende laksemadder ååå masser af god snak.

Hjem kl 22 faldt totalt sammen på sofaen husker ikke om jeg fik børstet tænder men faldt bare om.

Idag på job kl 05 ååå ja har haft travlt alt for længe nu, glæder mig til efter fyraften, bare at komme ned til min kæreste, 2 fridage, mærke nærværet, for selv om vi har været til forrygende fest sammen hele weekenden savner jeg bare at VÆRE 2

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Festen slutter er publiceret 21/06-2005 10:39 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.