22 år siden

Skanderborg

Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 2 dage siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Efter en lang lørdag at studderet JERES ansigter var det skønt at komme hjem til familien. De havde bestemt ikke stået stille den dag. Haven bære tydeligt præg af at Lea går hjemme åå pudsler.

Aftenen blev tilbragt med Charlotte (10år) liggende op af mig i sofaen vi så starwars Charlotte syntes alle de mærkelige væsner deri var både sjove og nuttede sener kom jeg til at tænke på Vivis debat om krybdyr tænkte så vil Charlotte vel også syntes de er nuttede men NEJ VIVI den købte hun ikke.

Søndag morgen afsted til hundekonkurence i Skanderborg op kl 5 GGG hvor er jeg dog dum frivilligt at stå så tidligt op *I WEEKENDEN* jeg forstår mig stadig ikke. Mødes med de andre der allerede fra morgen bordet begyndte hmmm ham der Peter fra Nordjylland skal han ikke snart hjem)))) vandt jo sidste weekend i Vejle sååå

Konkurencerne tog sin start inden jeg skulle ind kunne jeg mærke nerverne sittre lidt ud over det sædvanlige men derinde gik det meget fint Pongo (min hund) havde tydeligtvis nydt jeg var på job lørdag åååå stod på spring for at tilfredsstille sin fører.

ÅÅÅ det GJORDE DEN SKAM da dagen var gået havde vi fået 284 point af 300 mulige ååå Karin på 2 pladsen fik 248 point De andre hundefører sagde KØR NU HJEM))))) sååå det gjorde jeg glad bladrende i CD'erne efter "we are the champions" havde den ikke med sååå sang selv))).

På vejen hjem var jeg lige en smut på en rasteplads for at skifte til lettere fodtøj hmm der holdt en hundebil jeg sagde hej tænkte det også var en på vej hjem fra Skanderborg. NÆÆÆ NEJ det var Lisbeth fra Års der havde været til elitetunering i Jels (for de 15 bedste hunde i Dch) Ej hvor skønt lige at møde sådan et bekendt ansigt vi fik lige en kort snak om dagens konkurance vi hver i sær havde været til SKØNT.

Nåede lige hjem til aftensmad ved mine forældre hvor Lea og børnene havde tilbragt dagen hvorefter vi tog hjem

Charlottes klasse har her i starten af sommeren lavet en skøn aftale om at mødes hver aften i Skanseparken åå spille rundbold så hun suste afsted så snart vi kom hjem ååå hun ser så glad ud når hun dag efter dag vender hjem fra aftenens dyst.

Nå slut herfra iaften skal jeg til forældrerådsmøde tirsdag gælder det min Hundedommeruddanelse onsdag Se min søn lave teater + møde i Dus (øv nedskæringer) Torsdag er der hundetræning Fredag varv jeg tror jeg har fri Så der er lagt op til en god uge fyldt med oplevelser GLÆDER MIG.

Håber i hygger jer

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skanderborg er publiceret 22/04-2002 16:34 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.