18 år siden

Pludselig så skræmmende...

Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
21 dage siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Den er helt gal. Første aften uden ham i nogle uger. Snakkede lige kort sammen, men så måtte han smutte, fordi de skulle bestille pizzaer, sagde han ville ringe om fem minutter, jeg sagde bare, at han skulle ringe senere, så ville jeg også få lavet noget mad.

Det er skræmmende det her. Denne afhængighed. Denne holden helt og aldeles af. Jeg kan se børnene for mig, glæder mig til at flytte sammen med ham engang (han nævnte det endda selv i søndags), selvom det først bliver om godt et år eller mere. Er mere og mere i tvivl om mine fem måneder i Århus, hvis han nu er her. Men jeg vil ikke lade være - og han vil heller ikke have, at jeg lader være.

I fredags sagde han, at han aldrig ville forlade mig, mens tårerne piblede frem og bevægede sig ned over hans kinder. Jeg tørrede dem tavs væk. Jeg har så svært ved alle disse store følelser - eller måske jeg bare skal have tid til dem. Stille og roligt.

Har brugt eftermiddagen i den nye lejlighed med at ordne badeværelse (stinker af klorin og kalkfjerner nu) - og hive hylder og vægskabe ned. I morgen skal resten af køkkenet ud, savner ham.

Sad alene foran tv og spiste, forstår ikke, at det pludseliger så svært at være alene. Der er så stille, selvom jeg har sat musik på. Og bevidstheden om, at han ikke kommer senere - eller at jeg ikke skal hjem til ham. Sidder her og ønsker, at jeg havde sagt ja til at få hans nøgle, så jeg kunne sove i hans lejlighed.

Jeg forstår det ikke, alle disse store følelser. Pludselig er de der. Pludselig. Og jeg er overrumplet og forelsket og forvirret og så glad. Så glad.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pludselig så skræmmende... er publiceret 01/11-2005 19:21 af Engel.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.